Van rajtam kivül még olyan 30 feletti nő aki nem akar gyereket? Ugy erzem csak nyüg lenne. A férjem akar hogy beszéljem le rola?
Úristen, én is írtam.. és én is anya vagyok! (igaz még nagyon kicsi a babám) mégsem gondolom úgy, ahogy írod!!! Egyáltalán nem gondolom, hogy baj, ha egy nő nem szeretne babát... ezt le is írtam!! Mégis megy az általánosítgatás, meg a lepontozás, mert valakinek van egy nagy sérelme, és emiatt mindenfélét beképzel magának...hogy minden itt író anya támadja azokat a nőket, akik nem akarnak gyereket!!!
Nem az volt támadva, aki nem akar gyereket, hanem az, aki olyan stílusban írta le, hogy miért nem akar gyereket, ami nyomdafestéket nem tűrő.. Egy ép érzésű ember sem ír, vagy mond ilyet egy kisbabáról, vagy egy kisgyerekről...
Nem azt mondom, hogy cukinak meg édesnek kell tartani minden babát, de azért az is túlzás, amiket egyesek írtak.
Szóval, igen én is anya vagyok, de pl a nagynéném soha nem szeretne gyereket, s nekem eszem ágában sincs emiatt őt megvetni!! Szíve joga, hogy szeretne vagy sem... MI pedig ezt tiszteletben tartjuk!!!
Nem értem a problémát.
Te nem akarsz gyereket. Jó. Akkor ne szüljél, senki sem kényszerít. Bár nem tudlak megérteni, nem is akarlak, de a te dolgod, nem az én tisztem megítélni másokat.
A férjed akar gyereket. Ez is helyénvaló. Akkor szépen lépjetek külön utakra. Ő talál magának egy asszonkát, aki majd szül neki, te meg találsz egy pasit, aki nem akar gyereket.
Minketten (négyen, öten) boldogan éltek, amíg meg nem haltok).
utolsó vagyok,javítok
férjemmel,
és úgy gondoltam,hogy adj neki lehetőséget,hogy akkor váljatok szét és keressetek magatoknak megfelelő partnert,hogy midnkettőtőknek teljes legyen az élete
Hű, nagyjából végig olvastam a "válaszokat". Inkább nem szállok be.
A kérdésedre: Nem szabad lebeszélni, csak megbeszélni. Ha nagy vágya, hogy gyereke legyen, akkor sajnos el kell engedned. Vagy vállalnod kell a gyereket.
Vagy ha hajlandó ő engedni, akkor ő enged. Bár benne biztos ott motoszkálna, hogy mikor kerít magának valakit, aki hajlandó szülni neki.
Nehéz eset ez.
Azt nem írom le, hogy én a gyerekpárti vagy a nem gyerekpári csoport vagyok-e, így nehezebb le vagy felpotozni ;)
Én vagyok az egyetlen aki furcsállja, hogy az eszeveszett anyák a kihalásunktól rettegnek amikor TÚLNÉPESEDÉS van? Az most mindegy ha az idősebbek vannak többen. De könyörgöm inkább fizetek 3x többet és élek egyedül öreg koromban, mint hogy kipusztuljon a föld mert nem bír több embert!
Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki akar gyereket és ki nem. És undorító hogy a gyerekesek ezt képtelen elfogadni. Mindenki lehet jó, rossz, önző, önzetlen, halhat meg egyedül, vagy szeretetben. Ennek semmi köze a gyerekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!