Moletteknek a strand nem való?!
Az lenne a kérdésem,hogy ti mennyire adtok másra a strandon?Legfőképp a molettekre értem,akik pl bikiniben vannak.A minap beszélgettem egy túlsúlyos barátnőmmel,hogy ő mennyire rosszul érzi a strandon magát bikiniben.(egybe részest utálja,csak a bikini).Én azt tanácsoltam neki hogy ne foglalkozzon mással,erre ő azt mondta,nem tud nem foglalkozni vele.
Mi emberek,tényleg ilyenek vagyunk?!
Én is elég kövér vagyok, de ezt utcai ruhában ugyanúgy lehet látni. Én ott sem figyelek arra, hogy "ó nekem ez a szín/fazon/minta nem előnyös". Ki nem szarja le? úgy öltözök, ahogy akarok, ha valakinek ez nem tetszik, akkor így járt, majd sajnálom, ha ráérek.
Barátnőd meg lehet, hogy molett, de ez csak külsőség, aki emiatt beszól neki, megnézni, az egy bunkó barom, és ez már sokkal nagyobb gond.
"idős, ráncos és miniszoknyában libbent"
:)) Szerintem ez aranyos lehetett.Ez a libbenő néni:))Na ő tud élni,nem zavarják külső vélemények!Így kéne csinálni.
Mondjuk nyilván egy teltebb nőnek nem annyira előnyös a bikini. És igen, az emberek gonoszak, és mustrálják a másikat a strandon.
4 hónapja szültem, van még egy pici feleslegem, mégis megyek babaúszásra, és strandra is idén a lányommal. És nem izgat, kinek tetszem, vagy kinek nem. Annyi, hogy idén a bikini elmarad, és tankinire cserélem a pocim miatt. De a combomon lévő csíkokat nem tudom, és nem is akarom takargatni a strandon. Akinek nem tetszik, ne nézzen rám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!