Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?
A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?
Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?
Hát a fiataloknak van annyi "eszük", kultúrájuk, műveltségük stb. stb., hogy biztosan nem fognak egymásnak menni, amikor a kicsi ott van.
És természetesen nem szól a szexről az egész kirándulás, nem is mondta senki ezt.
Egyébként a kapcsolatukat én nem tartom korainak, látom rajtuk, hogy felelősségtudóak és szeretik egymást, nekem ennél több nem kell. Én nem szólok bele kivel van a fiam, ameddig jó neki, egyébként a lány aranyos és jól nevelt....
Jól kijönnek a lányunkkal is...biztos szívesen viszik majd sétálni meg ilyen dolgok...:)
Szia!
Nem is csak azért, hogy a fiatalok tudjanak szexelni, de nekem 23 éves lányként kínos lenne a pasim 14 éves öccsével egy szobában aludni... Az én öcsém 15 éves, és amikor átjönnek a haverjai, és lengébben vagyok öltözve, már akkor is majd kiesik a szemük (pedig nem vagyok egy hűdejónő).
Egyébként én is jártam pasival és szüleimmel nyaralni, nagyon jó volt, nagyon élveztük, egyedül nem lett volna lehetőségünk nyaralni menni. Szóval szerintem nem gáz, és ha idén nem hegyet mászni mennének, mennék velük most is :)
Jó nyaralást Nektek, remélem sikerül megoldani ezt a dolgot!
Most nyaralni viszed a fiadat, meg a barátnőjét, vagy pesztra kell a gyerek mellé?Meg hogy van eszük, meg kultúrájuk...Ja, ott sem érezhetik felhőtlenül egymást, amikor akarják?Ez nekik nem lesz nyaralás.
09:36-os voltam.
8:21 vagyok
már miért ne lehetne nyaralás nekik is? Nekem is van kisöcsém,nyaralunk a szüleimmel,szivesen vagyunk öcsémmel.
Sőt,lehet megbotránkozni,3masban is megyünk néha (párom,öcsém én)
És nem tesszük külön szobába.És jól érezzük magunkat.
Lehet más nem tud otthon dugni,nem mindenki ilyen.A kisetesója,nem idegen gyerek,nehogymár ő legyen útban.Hülye egy felfogás.
huszonéves lány
Itt nem a dugásról van szó! Hanem,hogy ha már barátnőstül együtt viszem a fiam nyaralni, akkor nem bízok rá éjszakára egy 14 évest.
Persze napközben vigyázzanak rá, játszanak vele, de elsősorban nem pesztrának viszem őket! Éjjel meg főleg adnék teret két huszonéveseknek, ha izélni akarnak,ha nem.
Mi van,ha előállnak azzal,hogy elmennének szórakozni este és csak később jönnek. Akkor egyedül marad a kistesó a szobában? Vagy ne menjenek sehova? Akkor miért is nyaralás?
Másrészt én vagyok az anya. Nekem természetes,hogy a kicsi velünk alszik!
Egyébként nem fiú hanem lány:)
Na mindegy, megkaptam a válaszokat köszönöm szépen:) Emiatt aztán tényleg senki ne idegesítse fel magát, csak EGY kérdés volt...
Köszönöm még egyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!