Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elvinnéd a huszonéves...

Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?

Figyelt kérdés

A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?

Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?

2011. jún. 20. 23:06
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
egyedül nem szeretne lenni...azt meg nem is érzem vele szemben sem fair dolognak...mármint a kicsivel szemben
2011. jún. 20. 23:26
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, szerintem ha jó a viszonya a szülőnek a gyerekével, a gyereke választottjával, akkor szívesen elmennek a gyerekek nyaralni a szülővel, még 20-on évesen is.

Én 23 vagyok, és szívesen elmegyek anyummal és a testvéreimmel nyaralni, úgy, hogy a testvéreim párjai illetve az én férjem is velünk jön. Ezek a nyaralások annyira jól sikerültek eddig is... Mindig visszük magunkkal anyut is! Nagyon jó anya és anyós! Fiatalos, humoros, nélküle szegényes lenne az a néhány nap nyaralás! (persze elmegyünk kettesben is a férjemmel nyaralni) :)

2011. jún. 20. 23:28
 23/47 anonim ***** válasza:
Érdekes, én 14 évesen szerintem nagyon örültem volna külön szobának, pedig lány vagyok :) Bár én mindig is szerettem egyedül lenni. Akkor végülis marad az a megoldás, hogy meg kell kérdezni a fiad, bár kétlem, hogy örülnének neki. Meg gondolom akkor ti sem örülnétek annyira, ha a kérdést feltetted. Nehéz ügy.
2011. jún. 20. 23:29
 24/47 anonim ***** válasza:
34%

Én a "gyerekhez" raknám! Ők mennek máskor is nyaralni, eleget tudnak együtt lenni, fiatalok még. Meg lehet kicsinek is jobb lenne, nem érezné kirekesztettnek magát. Ott lehet a tesoval.

És gondolom rátok fér egy kis pihi, hogy nyugodtan kikapcsolodhassatok kettesben.

2011. jún. 20. 23:29
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Vigyetek engem, majd én osztozom a szobán a kicsivel, napközben meg majd nem zavarok sok vizet ígérem :D Csak álljátok a szállást, az utat és a kaját, több nem is kell :D
2011. jún. 20. 23:31
 26/47 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy "örülnénk-e" nyilván a mi gyerekünk, szóval miénk a jó és a kevésbé jó része is:)

csak felmerült bennem a kérdés:D:D:D

2011. jún. 20. 23:31
 27/47 A kérdező kommentje:
23:31 a kocsiban teltház van már:P
2011. jún. 20. 23:32
 28/47 anonim ***** válasza:

23:23 vagyok

Ha már nagyon kell választani, akkor szerintem aa fiatalok úgyis megoldják a szexuális életüket...amit tuti nem éjszakára fognak időzíteni, mikor mindenki a házban van... :)

Persze ez csak feltevés... :) Tényleg az a legjobb, ha megkérdezed a fiadat.. Beszélje meg a barátnőjével.

Esetleg még az is szóba jöhet, hogy 1-2 éjszakát alszik csak a fiataloknál... Akkor ti is tudtok egy kicsit romantikázni... :)

2011. jún. 20. 23:34
 29/47 A kérdező kommentje:

Na köszi mindenkinek, elmentem aludni:)

Köszi a hozzászólásokat...

2011. jún. 20. 23:39
 30/47 anonim ***** válasza:
43%

Én megkérdezném a 14 éves gyereket, hogy neki mi lenne jó. Elég nagy már, el tudja dönteni, gondolom nem egy kis h*lyegyerek akit ide-oda kell pakolni.

Ha veletek akar, akkor aludjon veletek. Ha a tesóékkal, akkor meg kell őket is kérdezni hogy mit szólnak hozzá. Amúgy pedig szerintem sem éjszaka akarnak majd szexelni, meg amúgy lehet azt a pár nap kirándulást ki is bírják szex nélkül. Nem? :)

2011. jún. 21. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!