Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elvinnéd a huszonéves...

Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?

Figyelt kérdés

A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?

Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?

2011. jún. 20. 23:06
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 21. 06:58
 32/47 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves már NEM kicsi - és semmiképpen nem egészséges ötlet egy - akármilyen korú - párral egy szobába tenni. Vegyetek ki 3 szobát, akkor mindenkinek megvan a maga privát helye, ahol alszik, meg a párjával intim lehet. Nappal meg lehettek együtt a kisebbik gyerekkel, de egy ekkora kamasz azért általában nem CSAK a szülökkel-nagytestvérekkel akarnak lenni.
2011. jún. 21. 08:02
 33/47 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont,hogy nagyon szép dolog, hogy még együtt eltudtok menni nyaralni. Ettől nem vagytok egymáshoz láncolva, a fiatalok is mehetnek-jöhetnek, stb

14 éves a kisebbik az nem olyan kicsi, egyetértek azokkal akik azt ajánlották, hogy fele időt a huszonévesekkel, másik felét pedig veletek legyen. Mondjuk engem huszonévesen zavart volna ha ott van, de gondolom nektek is szükségetek van egy kis nyugira a férjeddel, ezért lenne jó ez a megoldás. A fiatalok meg fogják érteni :-D

Gratulálok nekik amúgy, 4 év az szép idő:-)

2011. jún. 21. 08:04
 34/47 anonim ***** válasza:

Tavaly mi is voltunk szüleimmel nyaralni,öcsém (11éves) szülőkkel aludt,ő választhatott.Nekünk mind1 lett volna hogy velünk vagy anyámékkal,hisz nem csak az éjszaka alkalmas szexre,sőt,egész napos strand után egybe volt nyitva a 2 szoba mindig,hogy legyen kis huzat (napközben voltunk 3masban élményparkban ahova anyámék nem jöttek,gondolom megolsották napközben,ő dolguk)

Nem kell emiatt a kisebbel kicseszni,döntse el ő.

Az éven párom szüleivel is voltunk már,enyémekkel majd leszünk.

Nem tudom mi ebben a rossz.Attól hogy valaki 25 alatti,még lehet tartós kapcsolata.

És a nyaralás nem arról kell szóljon h dugjunk orba szájba,hanem a pihenésről.Azt meg szülőkkel is lehet,még gyerek nélkül ilyenkor megtehetjük,egy kisbabával már ugyis külön családként fogunk nyaralni.

N

2011. jún. 21. 08:21
 35/47 anonim ***** válasza:

Én sem tenném a fiatalokhoz! Azt írtad,hogy a lány még nem volt veletek. Akkor hagy élvezzék a fiatalok teljesen ki a nyaralást. Aludjon veletek a kisebb, napközben meg lehet őket kérni,hogy figyeljenek rá, addig ti mondjuk elmehettek sétálni, fagyizni stb!

Egyébként én jó dolognak tartom,ha együtt nyaral a család. Ha jól kijönnek és senkinek sem teher a dolog, akkor miért.

Arra kell ügyelni, hogy amikor már igényük van a külön nyaralásra, akkor ne érezzék azt,hogy a szülőkkel kell menni. Egyik barátnőm és a vőlegénye csak a szülőkkel jártak nyaralni. Az elején még tetszett a srácnak, de a 3. évben már szeretett volna külön nyaralni. A lány meg erőltette a szülős nyaralást.

2011. jún. 21. 08:23
 36/47 anonim ***** válasza:

A kicsi had válasszon. Ha veletek akar lenni, legyen veletek, ha a fiatalokkal, akkor velük.

Amúgy lehet, hogy én rontok el mindig valamit, mert nálam a nyaralás soha nem arról szól, hogy bagzunk, mint a nyulak. Pedig szeretek szeretkezni, és nincs vele gondom. De a nyaralás, az nyaralás, és estére mindig elfáradunk a férjemmel, és a gyerekekkel (2 van) bárhová is megyünk, mert minél több élményt megpróbálunk "belezsúfolni" az adott napba. Reggel minél korábban kelünk, és persze nem fekszünk le már este 8-kor.

Szóval ilyenkor nem a szex jár az eszünkben. Bár nem mondom, hogy nem fordult elő, de a legtöbb esetben megvagyunk nélküle az a pár napig. A nyaralás sajnos amúgy sem lehet elég hosszú.

2011. jún. 21. 09:08
 37/47 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Azért más egy fiatal huszonéves pár,mint egy családos anya!:)) Oké,hogy neked már nem erről szól a nyaralás, de lehet,hogy nekik még igen!

Mi már lassan 30 évesek vagyunk, de nyaraláson is szinten minden este szeretkezünk!

A 14 éves gyerek, pedig hamarabb választaná a fiatalokat,mint a szülőket. Én nem tenném őket egy szobába!

2011. jún. 21. 09:18
 38/47 anonim ***** válasza:

Mi is együtt megyünk a fiunkkal, és a barátnőjével.Tavaly is így volt, és nagyon bejött a dolog.18 évesek, viszont mi is csak 35 évesek vagyunk, így a programok is közösek, és senki nem mondja, hogy a szülei vagyunk.

Ha lenne egy kisebb, én biztos, hogy nem raknám velük egy szobába.A kicsinek is kínos lenne, a fiataloknak meg ultra ciki.

2011. jún. 21. 09:36
 39/47 anonim ***** válasza:

szerintem legyen a szülőkkel egy szobában.

a fiatalok még jobban benne vannak a "témában" :), kínos lenne mindenkinek, ha éjszaka kicsit egymásra másznának. :)

a szülők meg vagy elintézik máshogy, vagy kibírják. :)

2011. jún. 21. 10:22
 40/47 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem a fiatalokhoz,szerintem ez gáz.Vegyetek ki neki egy külön szobát.
2011. jún. 21. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!