Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?
A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?
Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?
Szerintem meg pont,hogy nagyon szép dolog, hogy még együtt eltudtok menni nyaralni. Ettől nem vagytok egymáshoz láncolva, a fiatalok is mehetnek-jöhetnek, stb
14 éves a kisebbik az nem olyan kicsi, egyetértek azokkal akik azt ajánlották, hogy fele időt a huszonévesekkel, másik felét pedig veletek legyen. Mondjuk engem huszonévesen zavart volna ha ott van, de gondolom nektek is szükségetek van egy kis nyugira a férjeddel, ezért lenne jó ez a megoldás. A fiatalok meg fogják érteni :-D
Gratulálok nekik amúgy, 4 év az szép idő:-)
Tavaly mi is voltunk szüleimmel nyaralni,öcsém (11éves) szülőkkel aludt,ő választhatott.Nekünk mind1 lett volna hogy velünk vagy anyámékkal,hisz nem csak az éjszaka alkalmas szexre,sőt,egész napos strand után egybe volt nyitva a 2 szoba mindig,hogy legyen kis huzat (napközben voltunk 3masban élményparkban ahova anyámék nem jöttek,gondolom megolsották napközben,ő dolguk)
Nem kell emiatt a kisebbel kicseszni,döntse el ő.
Az éven párom szüleivel is voltunk már,enyémekkel majd leszünk.
Nem tudom mi ebben a rossz.Attól hogy valaki 25 alatti,még lehet tartós kapcsolata.
És a nyaralás nem arról kell szóljon h dugjunk orba szájba,hanem a pihenésről.Azt meg szülőkkel is lehet,még gyerek nélkül ilyenkor megtehetjük,egy kisbabával már ugyis külön családként fogunk nyaralni.
N
Én sem tenném a fiatalokhoz! Azt írtad,hogy a lány még nem volt veletek. Akkor hagy élvezzék a fiatalok teljesen ki a nyaralást. Aludjon veletek a kisebb, napközben meg lehet őket kérni,hogy figyeljenek rá, addig ti mondjuk elmehettek sétálni, fagyizni stb!
Egyébként én jó dolognak tartom,ha együtt nyaral a család. Ha jól kijönnek és senkinek sem teher a dolog, akkor miért.
Arra kell ügyelni, hogy amikor már igényük van a külön nyaralásra, akkor ne érezzék azt,hogy a szülőkkel kell menni. Egyik barátnőm és a vőlegénye csak a szülőkkel jártak nyaralni. Az elején még tetszett a srácnak, de a 3. évben már szeretett volna külön nyaralni. A lány meg erőltette a szülős nyaralást.
A kicsi had válasszon. Ha veletek akar lenni, legyen veletek, ha a fiatalokkal, akkor velük.
Amúgy lehet, hogy én rontok el mindig valamit, mert nálam a nyaralás soha nem arról szól, hogy bagzunk, mint a nyulak. Pedig szeretek szeretkezni, és nincs vele gondom. De a nyaralás, az nyaralás, és estére mindig elfáradunk a férjemmel, és a gyerekekkel (2 van) bárhová is megyünk, mert minél több élményt megpróbálunk "belezsúfolni" az adott napba. Reggel minél korábban kelünk, és persze nem fekszünk le már este 8-kor.
Szóval ilyenkor nem a szex jár az eszünkben. Bár nem mondom, hogy nem fordult elő, de a legtöbb esetben megvagyunk nélküle az a pár napig. A nyaralás sajnos amúgy sem lehet elég hosszú.
Kedves Utolsó! Azért más egy fiatal huszonéves pár,mint egy családos anya!:)) Oké,hogy neked már nem erről szól a nyaralás, de lehet,hogy nekik még igen!
Mi már lassan 30 évesek vagyunk, de nyaraláson is szinten minden este szeretkezünk!
A 14 éves gyerek, pedig hamarabb választaná a fiatalokat,mint a szülőket. Én nem tenném őket egy szobába!
Mi is együtt megyünk a fiunkkal, és a barátnőjével.Tavaly is így volt, és nagyon bejött a dolog.18 évesek, viszont mi is csak 35 évesek vagyunk, így a programok is közösek, és senki nem mondja, hogy a szülei vagyunk.
Ha lenne egy kisebb, én biztos, hogy nem raknám velük egy szobába.A kicsinek is kínos lenne, a fiataloknak meg ultra ciki.
szerintem legyen a szülőkkel egy szobában.
a fiatalok még jobban benne vannak a "témában" :), kínos lenne mindenkinek, ha éjszaka kicsit egymásra másznának. :)
a szülők meg vagy elintézik máshogy, vagy kibírják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!