Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elvinnéd a huszonéves...

Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?

Figyelt kérdés

A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?

Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?

2011. jún. 20. 23:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
42%

Azt biztos nem csinálnám, hogy hol itt, hol ott aludjon, mert az neki rossz. Így is könnyen lehet, hogy egyedül érzi magát.

A fiatal párhoz raknám (mondom ezt huszonéves lányként, aki nyaralt már így!). Ennek egyszerűen az az oka, hogy ők kreatívan meg tudják oldani a szexet, ha akarják, akár amíg a kistesó fürdik, vagy napközben hazaugranak, vagy akár bármilyen kinti helyszínen. Akár a strandon, nyakig vízben. Idősebb korban nyilván az ember már nem ennyire laza, hogy ilyeneket bevállaljon.

2011. jún. 20. 23:17
 12/47 A kérdező kommentje:

Csak elméletileg érdekelt a kérdés, egyébként 4 éve együtt vannak. Szeretik egymást és valószínű együtt is fognak maradni...a fiam nagyon szereti és a lány is őt. Sok mindenen átmentek együtt és sok mindent bizonyítottak már egymásnak.

A fiam nélküle nem jön velünk ez az egyik ok... (az elmúlt 4 év alatt volt velünk nyaralni a lány nélkül és hát elhiszem, hogy nem volt a legjobb érzés nélküle nézni a tengerparton sétáló szerelmes párokat)

2011. jún. 20. 23:17
 13/47 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is már felnőtt fiam van(22 éves) de neki már esze ágában sincs velünk a szülőkkel nyaralni ha a barátnőjével akar nyaralni.Amit én megértek,hiszen már felnőtt ember,nem a szülei nyakán akar unatkozni :)

Így pár napra eljön velünk,de a barátnője nem,Ha 1-2 hétre megy nyaralni akkor ők külön mennek.Így ha lenne 14 éves gyerekem akkor már nincs is gond,hogy hol aludjon.

De a ti esetetekben sem variálnék.A fiatalokat hagynám,és a "kicsi" a szülők szobájában.

2011. jún. 20. 23:18
 14/47 A kérdező kommentje:
Egyébként nem két tinédzserről van szó, úgyhogy nem értem miért nem tetszetős a kérdés...
2011. jún. 20. 23:19
 15/47 anonim ***** válasza:
17%

talán a szülőkkel

amúgy huszonévesen nagyon gáz szülőkkel nyaralni menni

2011. jún. 20. 23:21
 16/47 A kérdező kommentje:

Ők szívesen jönnek velünk, ez nem probléma, szóval a kérdés továbbra is a régi:D

(mi egy ilyen családcentrikus népség vagyunk:P)

Egyébként mennek a fiatalok nélkülünk is, nincs probléma...

2011. jún. 20. 23:21
 17/47 A kérdező kommentje:
Szerintünk, meg szerintük nem gáz...ha valaki gáznak gondolja, ám legyen:D
2011. jún. 20. 23:22
 18/47 anonim ***** válasza:
80%

Az én fiam sem jön velünk nyaralni, csak ha jöhet a barátnője is, akivel már együtt van 3 éve. Én is úgy gondolom, hogy ők már együtt fognak maradni.

Nem erőszakoskodok a fiamnak, hogy jöjjenek velünk nyaralni... Csak felajánlottam neki, ők pedig szívesen jönnek. Viszont tudom, hogy a fiam nem jönne úgy, hogy ha kikötném, hogy csak egyedül jöhet velünk (de miért is tennék ilyet??)

Egyébként, szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha megkérdeznéd a fiadat, hogy őket zavarná e, ha a tesó náluk aludna. Ha igen, akkor nálunk alszik. :)

2011. jún. 20. 23:23
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a megoldás nem játszik, hogy a 'gyerek' egy külön szobát kap? Gondolom el tud aludni egyedül is, nappal meg úgyis együtt vagytok.
2011. jún. 20. 23:24
 20/47 A kérdező kommentje:

23:23

köszönöm!:)

2011. jún. 20. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!