Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?
A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?
Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?
Azt biztos nem csinálnám, hogy hol itt, hol ott aludjon, mert az neki rossz. Így is könnyen lehet, hogy egyedül érzi magát.
A fiatal párhoz raknám (mondom ezt huszonéves lányként, aki nyaralt már így!). Ennek egyszerűen az az oka, hogy ők kreatívan meg tudják oldani a szexet, ha akarják, akár amíg a kistesó fürdik, vagy napközben hazaugranak, vagy akár bármilyen kinti helyszínen. Akár a strandon, nyakig vízben. Idősebb korban nyilván az ember már nem ennyire laza, hogy ilyeneket bevállaljon.
Csak elméletileg érdekelt a kérdés, egyébként 4 éve együtt vannak. Szeretik egymást és valószínű együtt is fognak maradni...a fiam nagyon szereti és a lány is őt. Sok mindenen átmentek együtt és sok mindent bizonyítottak már egymásnak.
A fiam nélküle nem jön velünk ez az egyik ok... (az elmúlt 4 év alatt volt velünk nyaralni a lány nélkül és hát elhiszem, hogy nem volt a legjobb érzés nélküle nézni a tengerparton sétáló szerelmes párokat)
Nekem is már felnőtt fiam van(22 éves) de neki már esze ágában sincs velünk a szülőkkel nyaralni ha a barátnőjével akar nyaralni.Amit én megértek,hiszen már felnőtt ember,nem a szülei nyakán akar unatkozni :)
Így pár napra eljön velünk,de a barátnője nem,Ha 1-2 hétre megy nyaralni akkor ők külön mennek.Így ha lenne 14 éves gyerekem akkor már nincs is gond,hogy hol aludjon.
De a ti esetetekben sem variálnék.A fiatalokat hagynám,és a "kicsi" a szülők szobájában.
talán a szülőkkel
amúgy huszonévesen nagyon gáz szülőkkel nyaralni menni
Ők szívesen jönnek velünk, ez nem probléma, szóval a kérdés továbbra is a régi:D
(mi egy ilyen családcentrikus népség vagyunk:P)
Egyébként mennek a fiatalok nélkülünk is, nincs probléma...
Az én fiam sem jön velünk nyaralni, csak ha jöhet a barátnője is, akivel már együtt van 3 éve. Én is úgy gondolom, hogy ők már együtt fognak maradni.
Nem erőszakoskodok a fiamnak, hogy jöjjenek velünk nyaralni... Csak felajánlottam neki, ők pedig szívesen jönnek. Viszont tudom, hogy a fiam nem jönne úgy, hogy ha kikötném, hogy csak egyedül jöhet velünk (de miért is tennék ilyet??)
Egyébként, szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha megkérdeznéd a fiadat, hogy őket zavarná e, ha a tesó náluk aludna. Ha igen, akkor nálunk alszik. :)
23:23
köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!