Ha elvinnéd a huszonéves fiadat és annak huszonéves barátnőjét nyaralni, a kis tesót kivel raknád egy szobába?
Figyelt kérdés
A "gyerekekkel" (vagyis a huszonéves párral) vagy magatokkal (felnőttekül, szülőkül)?
Tehát két ágyas szoba, és egyikbe pótágy. de hova?
2011. jún. 20. 23:06
1/47 anonim válasza:
Hát tutira nem a huszonéves szerelmespárhoz raknám éjszakára a kisgyereket! :) A kicsinek a szülők mellett a helye.
3/47 anonim válasza:
Én nem vinném a fiam barátnőjét nyaralni.
4/47 anonim válasza:
:) félidőben cserélnék, és így mindkét páros lehet magában is, és a kicsivel is:)
gondolom a pótágy áthelyezhető...
5/47 A kérdező kommentje:
a kisebbik gyerek 14 éves
2011. jún. 20. 23:11
6/47 anonim válasza:
Attól függ kivel akarsz kicseszni, mert ahol a gyerek van ott szex nem lesz. Disznóság lenne a gyerekekre rásózni a kicsit, ugyanakkor gondolom magatokkal se szeretnél kicseszni. Esetleg, ha több napos a nyaralás, akkor alhatna fele időben nálatok, utána meg náluk.
7/47 anonim válasza:
Jo én nem akarok kötekedni, de ez mindig érdekelt. Miért viszed a fiad barátnőjét magatokkal? Még csak 20 évesek, nem is jegyespár ergo nem családtag. Jövőre lehet más barátnője lesz.
Én 25 vagyok, de az én szüleim soha nem engedték volna meg és én se akartam volna. Egy családi nyaralás családi nyaralás sztem.
Tényleg érdekel a miértje!
8/47 anonim válasza:
Egyértelműen a szülővel. A 20-on éves szerelmespár nagyon fogja élvezni veletek a nyaralást, ha berakod hozzájuk a gyermeketeket. Nagyon nem lenne fer tőletek!
9/47 anonim válasza:
Ha szexelni akartok a férjeddel éjszaka, akkor vegyetek ki még egy szobát. A 14 éves már nem kisgyerek, és jól ellesz egyedül is egy szobában, élvezni is fogja.
10/47 anonim válasza:
Szerintem pedig ha akarnak menni a 20-on évesek, akkor tök jó, hogy elviszitek magatokkal a gyermeketek választottját is. Én anyukám is mindig felajánlotta, hogy jöhet a barátom, és tök jól esett! Én is szívesen látnám a gyerekem választottját a családi nyaraláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!