Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon szeretnéd a párod...

Ha nagyon szeretnéd a párod (te mint férfi), megengednéd, hogy a babátok az ő vezetéknevét viselje?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 10:42
1 2 3 4 5 6
 31/56 napietus ***** válasza:
25%

a házasságkötéskor nyilatkozni kell, hogy a gyerekek melyik szülő (vagy esetleg mindkét szülő) nevét kapják. eszembe sem jutott a sajátomat mondai, szerintem ciki, olyan, mitha lányként szülnék.

29/N

2011. jún. 20. 11:52
 32/56 anonim ***** válasza:
27%
azért itt látszik a női ész szint. ugyanazt írtam mint egy nő csak nő helyett férfit írtam. én kaptam jelenleg 5%ot őt meg felpontozták. tiszta szégyen.
2011. jún. 20. 11:52
 33/56 anonim ***** válasza:
23%

11.52es vagyok.

nemcsoda hogy minden férfi elmenekült a családi párkapcsolat témából. ha egyenlőek lennénk akkor ugyanannak kellene vonatkoznia mindkét nemre ehelyett egyes vérfeministák lepontoznak mikor ugyanazt írom le mint egy korábbi válaszoló csak férfi helyett nőt írok. tiszta szégyen az egész.

2011. jún. 20. 11:54
 34/56 napietus ***** válasza:
35%
egyébként elég gáz a pasid, változtassa meg a nevét, ha akarja, de ez, hogy más néven mutatkozik be, mire jó? olyan, mintha csaló lenne, vagy nem is tudom...
2011. jún. 20. 11:56
 35/56 napietus ***** válasza:
16%
ja, 11:52-es, mondtam én midig, hogy az összes feminista egy idióta :)
2011. jún. 20. 11:56
 36/56 anonim ***** válasza:
32%
Én nőként csak abban az esetben adnám a saját vezetéknevemet a gyereknek, ha az apa rá sem néz a gyerekre (remélem, ez nem fog előfordulni) vagy ha esetleg ő kéri vmi miatt, hogy az én vezetéknevem legyen. Sztem szép szokás, hogy az apja vezetéknevét kapja a gyerek.
2011. jún. 20. 11:59
 37/56 anonim ***** válasza:
8%
becsüllek napietus. sokszor látom a válaszaid és mindig hasznosak asszem 26 vagy és nő. sajnálom hogy lepontoznak mikor valaki megsértődik a válaszodon. mióta utoljára fenn jártam asszem minimum 12%ot rontottál.
2011. jún. 20. 12:04
 38/56 anonim ***** válasza:
55%
Sem az nem tetszik, hogyha az apa nevét kapja, sem az, ha az anya nevét, nekem kizárólag a kötőjeles megoldás lenne elfogadható.
2011. jún. 20. 13:12
 39/56 anonim ***** válasza:
33%
Kicsit zavaros ez a dolog. Ha annyira nem szereti a nevét, hogy 20 éve másikat használ( nem is értem hogy csinálja, kitalálta hogy nem Horváth lesz hanem Kovács, na mindegy), akkor miért nem veszi a fáradtságot és megy átiratni a saját nevét és téma lezárva. Amúgy akinek ilyen zűrös a név körüli dolga az szerintem azt is tükrözi, hogy saját egyéniségével sincs tisztában. Elgondolkodtató, hogy ez nem csak pusztán a névről szól. Amúgy meg a kérdésre válaszolva nőként, elég baj, hogy ez megfordul a fejedben. A gyerek viselje az apja nevét, ez így egyenes és tiszta szerintem. A feministák meg cipeljék a bőröndöt is, ne csak a szájuk járjon. Meg menjenek aszfaltozni az autópályára, és utána mondjanak bármit.
2011. jún. 20. 13:12
 40/56 anonim ***** válasza:
71%
IGEN! de csak azért mert eredetileg is az én és a feleségem vezetékneve is azonos! :D
2011. jún. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!