Párom rokonai azt mondták csalódtak bennem. Ezért?
A párom orvosira jár én meg pszichológia szakra (klinikai pszichológus szeretnék lenni). Nem rég találkoztunk egy rokonnal, aki a pofámba vágta, hogy én ápolónőnek kellett volna menjek, hogy a párom "keze alatt" tudjak dolgozni...és hogy csalódtak bennem...Ez most komoly? Hogy lehet ilyent mondani, milyen alapon? És nem értem, miért kellene ápolónő legyek, attól, amiért a párom orvos? :-S Teljesen lehurrogva voltam, alig tudtam szólni valamit...
Én ápolom a lelket ő meg majd a testet :D ha már így állunk... nem?
Teljesen jó, amit Te írsz..
A párod szülei meg idióták... és ha mérlegképes könyvelő lennél, vagy ügyvéd? Vagy a kereskedelemben helyezkednél el? Ez nekik miért nem tök mindegy? Vagy akkor mit mondanának? Akkor is inkább legyél ápolónő, még ha teljesen mást is tanulsz??
Beszéld meg pároddal, hogy ő hogyan érez, és max rakja rendbe ő a saját családját.. Te meg szard le őket.. :)
bocsi.. nem a szülei, hanem az a rokon..
(de amúgy a szülei hogyan vélekednek erről?)
ez pont úgy hangzik, mint hogy kb. hat évvel ezelőtt, amikor zongoráztam, húgom pedig éppen beiratkozott hegedűre, anyám eldöntötte, azt képzelte, hogy én majd megtanulok annyira, hogy nekem kell kísérnem, ha fellép, stb.
(aztán kiderült, hogy a húgom tényleg tehetséges, kell neki a kísérő, de nekem nem megy annyira. akkor a pofámba kaptam, hogy na de miért nem gyakorolok többet.)
most meg kitalálta, hogy ha a húgom szerepelni jár, akkor el kell végeznem valami menedzserszarságot a nyelvszakom mellé és kötelezően tolmácsnak kell lennem. hát én meg szarok a fejére, hónapok óta ezen hisztizik.
tojd le magasról az ilyen okostónikat. megrekedtek valami idióta szinten, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!