Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt úgy hogy úgy éreztétek...

Volt úgy hogy úgy éreztétek ELÉG VOLT!? Nem volt kedvetek semmihez mert minden nap ugyan az! A férjed rokonai átjárnak az életeteken nincs egy barátnőd akivel beszélhess?

Figyelt kérdés
Azt hiszem eljutottam oda hogy betelt a pohár 5 éve vagyunk együtt ÚJRAKEZDŐK vagyunk. azt hiszem nagyon alkalmazkodó vagyok de most már besokalltam. Én költöztem a férjemhez, /az én vagyonmegosztásom még folyamatba...8 éve!!! a jog malmai./ egy udvarba az anyósomékkal. a probléma a közös gyerek születésével kezdődött mindenbe bele akart szólni 82 éves én 40! a picur a 3.gyerekem kopogás nélül be hozzánk nem érdekes hogy szoptattam kérte a gyereket komolyan mondom szerintem még élvezte is hogy szórakozott. az sem érdekelte később se ha a gyerek meglátta bújt és sírt tőle. Ja és a férjem mellettem állt, és áll de úgy látszik hiába szépen tönkre megyünk nincs családi életünk csak átjáróház...... porszívozok sáros lábbal a lakáson át a gyerek aludna nem számít a szomszédból telefon vagy átjön stb de minek??? barátnőm nincs nem ismerek itt senkit mert lakóhelyet is váltottam talán az is baj, hogy nemtudok kivel beszélgetni mert ami őt érdekli az engem idegesít..az időjárásről??? a férjemmel már úgy érzem eltávolodunk mert mindig ideges vagyok és sírhatnékom van sosem tudom mikor toppannak be magamra 5 percem sincs!! MEGOLDÁS???? KÖLTÖZZEK????
2011. febr. 22. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj programot a gyerekkel. Menjetek játszóházba, vagy a művelődési házban nézz ki magatoknak egy programot. Járjatok játszótérre, menjetek moziba. Ne üljetek egész nap otthon. Az én menyem is az ország másik végéről jött a fiamhoz, a játszótéren megismerkedett az unokámmal egyidős gyerekek anyukáival, jó barátság alakult ki közöttük. Ha kell vigyáznak egymás gyerekeire, elintéznek egymásnak kisebb dolgokat. Ismerkedj!!!
2011. febr. 22. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Szülők uralkodnak a gyerekeken. Ez a felállás. Az is egy választás, ha elfogadod: igen itt így van. Itt a szülők, rokonok az uralkodó gépezet. Most tehát leírok két választást: 1. Ha dühöngsz, megbetegszel. az alhasi szerveid nem tudnak megnyugodni, vérzés hátán vérzés, a ki nem mondott szavak eltorlaszolják a nyaki szerveidet, a könnycsatornákat és még ki tudja, mi mindent. Az örökös önfegyelem az agyadra megy. Ezt pesze a gyerekek is észreveszik, leginkább a kisbaba, boldogtalanság mindenkinek. És el nem múló szeretetlenségi nyomok a gyerekekben.

2.Türelemre inted magad, és azt mondod: Valamit, valamiért. Azt is mondhatod: majd lassan megváltoztatom. Én, változtatom meg a helyzetet, de csak lassan, mert a jég is csak lassan olvad fel a napsütéstől. Te leszel a napsütés. Láttam egyszer egy ilyen festményt: A jég megolvad. Egy téli táj volt rajta, és egy nap az égen, de a nap szív alakú volt. Szóval, te elhatározod, hogy mindenkit szeretsz. Ha bejönnek, mosolyogsz. Ha szoptatsz, mosolyogva a szádra teszed az újjadat, hogy csendre intsd őket. Aztán megmutatod a kisbabát, hogy ők is hadd örüljenek. Nem hatalmi harc, hanem szeretet. Lassan rájuk ragad, mint a járványkor az influenza. Te fogod a példáddal megtanítani őket, hogyan lehet szeretetben élni. A gyerekek is megtanulják,a pici baba is érezni fogja.

Ha az 1. pont és a 2. sem tetszik, akkor költözz el.

2011. febr. 22. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Hideg pokol. Rakjál egy kis tüzet.
2011. febr. 22. 18:04
 4/10 anonim válasza:
100%

Szia!Olvasva a kérdésedet nagyon elszorult a torkom.Alapvető változtatást javasolnék ,nem a rokonokat kell megváltoztatnod-rengeteg vita és elpazarolt érvelés után csak belefáradnál ,hanem minnél előbb elhagyni a "háborús övezetet".A lelkileg legerősebb ember sem viselné el ,hogy bárki betegye a (sáros ) lábát az otthonába kéretlenül ,családanya vagy és szerető feleség ,jogod van megvédeni a szeretteidet és ha a párod is melletted áll abból meríts erőt.Persze ,ő nem úgy éli át a helyzetet mint te, előbb utóbb viszont (a leveledből is kiderül ,mennyire bánt a szituáció) felőrölhet a helyzet és ez tényleg kihat a gyermekeid és a te boldogságodra is .Csak annyit tudok tanácsolni ,ha megengeded ,hogy minden alkalommal ,mikor sérelem ér -és jogosan érzed sérelemnek -ha nem is szeretnél konfrontálódni ,de finoman említsd meg a betolakodónak .Ha nem ért a szóból néha zárd be az ajtót ,mondjuk míg alszik a gyerek vagy szoptatsz.Ki kell jelölnöd egyértelműen a határokat ,nem agresszíven de kitartóan ,ha nem akarod hogy beleroppanjon a családod békéje.Ha nem akarod odaadni a gyereket (anyósom rokkant ,mégis folyton emelgetni akarja a babámat ,egyszer majdnem el is ejtette ,mert erőltette azóta figyelmeztettem ,csak ülve veheti ölbe ,amúgy nem adom a kezébe )ne add oda! A te babád és te tudod mi a jó neki ,bárki bármit akar ráderőltetni nem vagy köteles mindent eltűrni .

Csatlakoznék ahhoz a hozzászólóhoz aki javasolta ,hogy menjetek el otthonról ,mozduljatok ki ,addig mindannyian fellélegezhettek ,ismerkedhetsz kisgyerekes anyukákkal .

Nagyon átérzem a helyzetedet ,bocsánat ha hosszú voltam .Remélem hamar találtok lehetőséget a költözésre .Megkérdezhetem helyileg hol laktok?

Kitartás!!!!!!!!

2011. febr. 22. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerelj fel egy egyszerű riglit, a telefont ragd félre határozottan küld el az anyost a búbánatba, ha a férjeddel nem jönn helyre a dolog költöz de anyos miatt vállni kár.
2011. febr. 22. 20:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! Az ajtóbezárás nem működött dörömbölt a szoba ablakokon! Fél óránként átjött újra és újra mi meg a gyerekekkel ültünk a sötét lakásba, hogy ne lásson fényt. de legalább jókat nevettünk. a kutyának befogtuk a száját ne ugasson bentről. Ja az se használt ha szólunk az örökös átjárkálásért.Akkor éppen süket volt fél percig duzzogott másnapra kialudta magát...csak az a baj, hogy én régen egy nevetős életvidám nő voltam most pedig egy örökké kiabáló sírós depressziós kialvatlan bánatában evő nő lettem, akinek már semmihez nincs kedve.........
2011. febr. 22. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szörnyű képet festettél magadról. Ezt lehet, hogy átmenetileg te el is viselhetnéd. De milyen ember lesz a kisbabádból? És neked magadnak is ki kell másznod belőle. Ha tudsz, és van hova, akkor költözz.
2011. febr. 23. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy van egy kis szülés utáni depresziód, próbálj mozogni, citromfű tea, járj el baba mama klubokba.

A nagyika orrára meg nyugotan csapd rá az ajtot ha zavar.

2011. febr. 23. 23:51
 9/10 A kérdező kommentje:
16 hónapos a kisfiam. A gond az hogy képes vagyok nyelni-nyelni....... hogy senkit ne sértsek meg ha szólok hogy betelt a pohár az a válsz elég hamar........meg a bezzeg mi Anyátokkal miken mentünk keresztül én meg csak nézek hogy miken is két vezetőbeosztású ember bejárták a világot...........most mit mondjak talán az elején kellett volna az asztalra csapni de egyik meny se így kezdi a családi beilleszkedést.........
2011. febr. 24. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a világháborut is élték át kit érdekel attól még lehet normálisan viselkedni ha nem megy nekik nyisd ki a szád rikasd meg öket, hagy legyen miről panaszkodni a szomszédnak.
2011. febr. 24. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!