Mit tegyek, ha a párom rokonai hozzánk akarnak költözni 3 kicsi gyerekkel?
Uhh ez azért nagyon meredek.... Mindenképpen szólnék a páromnak, hogy ezt beszéljük meg.... Nyilván dolgoztok, így nem mindig tudjátok kipihenni magatokat, reggel esetleg sorban állhattok a saját wc-tek előtt, hatalmas adag kajákat kellene főznöd, baromi sok lesz hirtelen a rezsi (pl. víz), ezekből folyamatos surlódások lennének...
Más kérdés lenne, ha nem volna hová menniük, akkor azonnal be kellene fogadni őket, ez természetes.
Kié a ház?
Aztán meg is van a válasz.
Igen, engem kiakasztana 3 kicsi rossz gyerek, pláne ha nektek még egy sincs, és még pláne, ha nem tetszik a szülőknél. Ha ott nagy ház van, tessék oda menni. Sajnálom, én nem vagyok máltai szeretetszolgálat, ráadásul rá se szorulnak
Persze finoman, de szerintem a barátod se örülne neki csak nem tudja hogy koptassa le az unokatestvérét.
Komolyan, még 3 nap is sok lenne, hidd el nekem, nemhogy több hónap, és soha a büdös életben nem fogják nektek megköszönni!!!! Meg én inkább pénzt adnék, ha már muszáj valahogy segíteni.
És 2-3 hónap alatt nem fogja összeszedni magát, az tuti, legalább fél évig nálatok dekkolna a pereputty, addig jól lelakják a ti lakásotokat is, de hát majd jól rákenik a gyerekekre, hogy hát igen, ilyenek a gyerekek, aztán otthagyják nektek a romhalmazt, meg hogy fél évig egy perc nyugalmatok sem lesz.
Ha bárhogy meg tudod tenni, ne engedd hogy ez megtörténjen. Még a kapcsolatotok is rámehet, komolyan.
14.24esnek nagyon igaza van. Hozzánk csak minden délután jártak a 3 gyerekükkel egy ideig és festethettünk is ki a gyerekek miatt, mert a "kanyaroknál" teljesen rondára összefogdosták a falakat. Persze, ha szóltunk volna, akkor még ők háborodnak fel, pedig egy festés nem olcsó, és még sem akarom nézni a ronda falat évekig miattuk.
Ne engedd, hogy hozzátok költözzenek, 2-3 hónap az mese, annyi idő alatt nem fogja összeszedni magát, az én unokatesómnak az telt félévbe, hogy egy gyerekhez meg a feleségéhez összeszedje magát, nemhogy háromhoz.
Menjenek a szülőkhöz, hidd el, egy fiatal gyermektelen párt kiakasztana egy nyakukba szakadt pereputty. Ráadásul, hiába mondják, hogy 2-3 hónap, ha már egyszer ott vannak, hogy teszitek ki őket, ha kiderül, hogy mégsem? Mert hát rokonok stb...
Engem már az is idegesít, ha egy házaspár átjön hozzánk, a gyerek(ek)el és a gyerek beleturkál a hűtőbe, rángatja a macskát, mindenhez hozzányúlkál. Persze én rá nem szólhatok, mert én leszek a bunkó, hogy mit szólok bele az ő gyerekük nevelésébe (ilyenkor még akkor is hajlamosak megsértődni, ha nyilvánvalóan igazam van) pedig nekem van is gyerekem, tudom milyen az, de még is képes vagyok a falra mászni másétól, mert némelyik borzasztó neveletlen, kb. mint réten a gaz, ha meg még be is költöznének háromszoros adaggal... Eleinte rendesek kedvesek, aztán otthon érzik magukat úgy is.
Hát, ha övé a ház, a fizetés is, akkor a döntés is.
De 3 kisgyerekhez rengeteg türelem kell, a sajáthoz is, a másé, pedig, hát a másé.
Abban egyetértek, ez megviselheti a kapcsolatotokat.
Kisgyereknél zaj, (folyamatos) rendetlenség (szintén), és mit szépítsem, kosz. Gyerekek, ezzel jár.
De teljesen más a sajátod után csinálni ( még így is mondom a magamét ) de más gyereke után egy idő után terhes. Főleg, ha még nincs tapasztalatod, mivel járnak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!