Fiatalok! Őszintén, mennyire veszitek ki a részeteket a házi munkából?
Ha megkér anya:
-elmegyek a boltba
-összesepregetek -kiteregetek
-hajtogatok ruhákat és elrakom amit tudok
-ahol megkér,ott amennyire tudok kitakarítok
-néha porszívózok
Az az igazság,hogy egész tanévben nagyon rendetlen a szobám,és suli végén szoktam rendet rakni.
Ha már nagyon büdös az ágyon a párna, veszek egy újat.
20/f
Én nyáron nagyon sokat szoktam segíteni. Kitakarítom az egész házat egy nap alatt. (persze másnapra megint rendetlenség lesz) Év közben csak nagy ritkán szoktam,akkor is mosogatni,de nyáron tényleg amikor van időm akkor mindig. :)
13/L
Lássuk csak, ha kell akkor mosok, fözök, vasalok, ablakot pucolok egyszóval mindent megcsinálok. Nincs beosztva, mindegy ki csinálja csak legyen rend és tisztaság és persze valamennyire korrekt legyen a felosztás.
Ezeken kívül ami házkörüli munka van az mind az enyém, füvágástól a betonozásig minden, festek, autót szerelek, fát vágok, villanyt, vizet szerelek, a gázhoz nem nyúlok.
Szerintem korrekten kiveszem a részem és szeretem is csinálni, mert jó látni, hogy alkotok, haladok.
22/F
boltba megyek, kitakarítom a szobát, a konyhát felsöpröm/mosom, mosogatok, teregetek, öntözök mindenben segítek
17/f
15 éves korom óta, tehát anyám halála óta, én mosok, főzök, takarítok, bevásárolok, számlát fizetek. Apám szinte meg se mozdul...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!