Kamionos feleségek! Ti hogy bírjátok?
szoljak hozza mint ferfi es kamionos is !!!
en ugy oldom meg a problemat h a felesegemet es a gyerekemet neha amikor idejuk van viszem magammal ha hosszu az ut legalabb egy kis nyaralas is van nem csak otthon hagyom es intezen mindent mert az a dolga. Ilyenkor a szulok vigyaznak a hazra vagy a haverekbol egyik oda koltozik. Mas kamionosok miert nem gondolkodnak igy s legalabb az anyanak is a stresz helyzete is elmulik. Evente van minimum 5 ilyen kirandulas es boldogok vagyunk s megjegyeznem h soha nem voltam prostival, s nem is lennek mert szeretem a felesegemet es az 1 eves gyerekmet. Tartsatok ki "otthon hagyott" felesegek
Szia!
Az én párom még csak tegnap kezdett el kamionozni.Első útja Angliába vezet.Nem tudom mi lesz,nagyon rossz,hogy nincs itthon.Bevallom őszintén,mióta elment,csak bőgök,mint valami kisgyerek.Itt van velem a 17 hónapos kislányom és ő vigasztal.Nagyon sajnálom őt is, mert nem tudja mi van.Tudod,mi már megszoktuk,hogy apa minden nap itthon volt velünk.Majd bele halok a fájdalomba.Remélem ez nem lesz mindig így.Akkor a Te férjed uniózik.Az én párom Hál'Istennek csak nemzetközizik.Én meg lottózok ezerrel hátha nyerünk és nem kell elmennie.Te mit csinálsz,hogy jobban bírd?Mivel foglalod le magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!