Buszos felesegek, hogy birjatok a ferjetek nelkul?
Az en ferjem buszozik jarja kulfoldet most is lent voltak Bar-ba a kikotonel 2 hetig nyaralt a csoportal, O volt az egyik sofor, csak annyi teendoje volt h le vigye oket oda es haza hozza, kaja es a szallasa biztositva volt. En is elmentem volna de nem engedte mert arra hivatkozott h mar nincs hely mert meg erdeklodte, mindig ez van ha kell menjen hosszu utba, a masik sofor felesegevel latasbol ismerjuk egymast es kerdezte h miert nem mentem pedig volt meg 3 hely, hirtelen azt sem tudtam h mit mondjak. Legalabb ha nem vitt volna engemet egyik fiunkat elvihette volna nem halt volna bele h vigyazzon rea. Nem is beszelve h amikor mutassa a kepeket a szajam tatva marad h milyen szep helyen jar mindig csodalatos alombeli kepek vannak
Ti hogy birjatok elviselni
koszonom a valaszokat
Húh,hát én nagyon elgondolkodnék,hogy őszinte -e a kapcsolatunk.Mert ha tényleg lehetősége lett volna magával vinni akár téged,akár a gyerekeket,akkor csak volt valami(valaki)oka,hogy nem tette,sőt hevesen tiltakozott ellene.Most komolyan,ki tudnám herélni az olyan pasikat,akik pofátlan módon élik világukat,tekeregnek nőznek a nagyvilágba,a feleségük meg otthon a gyerekekkel.
Beszélgess el vele komolyan,hogy mennyire fontos neki a házasságotok,hogy van-e valakije esetleg.
Egy barátnőm járt nem rég úgy a szemét férjével,hogy az kiment külföldre dolgozni,össze-vissza hazudozott neki hónapokig,hogy nincs munkája azért nem küld neki pénzt,aztán ismerősöktől megtudta szegény,hogy kint már együtt élt egy másik nővel.Na pfff szegény csaj,Ő meg itthon a gyerekkel csináljon amit akar.
Mindenképpen ültesd le a férjedet,és beszéljetek egymással őszintén.Mert az ok,hogy neki ez a munkája,de ha össze lehetne kötni a szórakozással együtt,ahogy a kollégái is teszik,akkor érthetetlen a viselkedése.
Öntsetek mielőbb tiszta vizet a pohárba.
Remélem nem kell csalódnod,sok szerencsét.
nem akarok semmi rosszat mondani,de én úgy gondolom,hogy a buszsofőrök és a kamionsofőröknek van a legrosszabb hirük.
a volt barátom apukája kamionsofőr,folyton csalja a feleségét mikor úton van,de szegény asszony otthon van,és őt nem érdekli,a két gyerek miatt sem,meg abból a sofőri fizetésből nyugodtan eléldegélnek.
Szerintem van aggódásra okod,és ez sajnálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!