Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamionos feleségek hogyan...

Kamionos feleségek hogyan bírjátok az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Nem féltek a félrelépéstől,vagy a balesetektől?Annyi rosszat lehet hallani,sok figyelmetlen sofőr van.
2009. szept. 17. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek.Az én férjem is kamionozott évekig,mert építkeztünk kellett a pénz.Ugyanígy aggódtam mindig érte,de optimistán kell hozzáállni.
2009. szept. 17. 14:03
 2/6 anonim válasza:
81%
Félrelépés?Ha van rá hajlama,ugyanazt megteszi a családi autóban is egy parkoló árnyékos sarkában.Ha nincs akkor eszébe sem jut,maximum önkilégít a kamcsi hálófülkéjében,de ezért ne haragudjatok. Egy ex kamionos
2009. szept. 17. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó válaszoló teljesen.a férjem 5 éve kamionozik külföldön,és most 2 hónapja kezdett uniózni,tehát 3-4 hétig nem jön haza.Csak ez miatt aggódom kicsit.Egyébként én úgy gondolom nem lépne félre,dehát ilyen hosszú ideig ugye az ember fejében minden megfordul.Köszönöm az eddigi válaszokat!!
2009. szept. 18. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Első vagyok.Szerintem minden kamionos félrelép.Én a férjemért tűzbe tettem volna a kezem,hogy nem teszi,mert mindig kényeztetett,szeretett,hízelgett.Aztán végül én csaltam meg őt,szerelmes lettem.Őszintén elmondtam neki,mert nem akartam becsapni,el akartam hagyni őt.Volt a családi patália(senki nem gondolta volna,hogy én ilyet teszek),én voltam a szemét,stb.Pedig hetekig egyedül voltam otthon,ha hazajött sem velem töltötte a szabadidejét.Aztán kiderült,hogy építkezésünk alatt is megcsalt(ő maga mesélte el).Állandóan nőgyógyászati fertőzéseim voltak évekig,gondlom nem egyszer megcsalt....

Hónapokkal később mesélte el a húgom is,hogy őt is sarokba akarta szorítani,tapogatni,csak akkor nem mert nekem szólni,mert szerinte nem hittem volna el neki.Szóval mindenki tudott sok mindenről,csak én nem.

És én a lelkiismeretem miatt nem hagytam őt el,pedig terhes vagyok a másik férfitől.De az én férjem mindent megbocsájt nekem,csak őt ne hagyjam el soha.....Öngyilkos akart lenni,amikor mondtam neki,hogy mást szeretek.

2009. szept. 18. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó szerintem a ti kapcsolatotok nem átlag! Te mástól vagy terhes a férjed még a húgodat is meg... szóval ez nem azon múlik hogy kamionozik!
2010. jún. 8. 10:01
 6/6 anonim válasza:
100%

Az én férjem is kamionos. Szokott mesélni kollégákról akik igénybe veszik az útszéli pillangók szolgáltatásait. De aki ilyen,az nem a kamionozástól válik ilyenné, hanem mert alapból szereti a prostikat.

Az aggódás pedig természetes, ha nem válaszol az sms-emre azonnal, rémképeket látok.

Tartsatok ki kamionos feleségek! Értünk szenvednek!

2011. szept. 16. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!