Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "aranytartalékotok", és...

Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?

Figyelt kérdés

Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.

Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.

A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"

Köszönöm!

23N

2011. máj. 23. 15:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
82%
Bács megyei vasutas egyik ismerősöm,aki egyedül gond nélkül tartja el a négy tagú családot,két autójuk van,és minden évben legalább háromszor mennek nyaralni...ez elég érdekes,hogy a másik vasutas meg állítólag nem..
2011. máj. 23. 15:57
 32/48 A kérdező kommentje:
jah, és marhára nem válaszoltál a kérdésemre, mert nem az volt a kérdés, amiket te itt gyanakvóan irkálsz. Szóval, érdemben még nem adtál választ
2011. máj. 23. 15:58
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb. 1,6 millió.

25F

2011. máj. 23. 15:59
 34/48 Tinker Bell ***** válasza:
69%
67%-os! Te aztán tuti nem vagy teljesen normális! Keress egy jó orvost!
2011. máj. 23. 16:01
 35/48 Tinker Bell ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező!

Remélem azért sikerült némi használható adatot összeszedni az esszédhez vagy a felmérésedhez amit a kormánynak szolgáltatsz! :)

2011. máj. 23. 16:11
 36/48 A kérdező kommentje:

persze, azért sikerült némi infót kicsikarni belőletek, amúgy folyamatosan továbbítom a kormánynak az adatokat....:D

Na de amúgy igen és köszönöm a normális válaszokat:)

2011. máj. 23. 16:14
 37/48 anonim ***** válasza:
74%

15.57. Nehezen hiszem,hogy a vasutas ismerősödnek 2 autója van,és háromszor mennek nyaralni egy évben.

Felénk sok vasutas él,de ilyen életmódot senki nem engedhet meg közülük magának. Az átlag fizetésük max.150-200.000- bruttó. Ebből gyerekek mellett nem lehet nagy lábon élni. Aki jobban áll,az vagy gazdálkodik mellette,vagy a Nagyházban dolgozik.

2011. máj. 23. 16:15
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Volt kb.1,2 millió forintunk,de évek alatt feléltük.

Amíg dolgoztam,92 ezer forintot kerestem(napi 14-16 órában,1 szabad vasárnappal havonta)abból,és a férjem fizetéséből tudtunk azért félretenni.De sajnos létszámcsökkentés..

Jó ideje nem dolgozom,és egy keresetből nem tudunk megélni,és sajnos más nagyobb kiadásunk is lett.Így a tartalékot teljesen feléltük,tegnap nulláztuk le véglegesen a megtakarításos számlánkat.

2011. máj. 23. 16:24
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
16:15 2007-ben már 350 volt a bruttója,és a cafetéria is elképesztő összeg volt,az átlag emberhez képest,már aki kapott..Csak azt tudom,amit láttam belőlük,és amit mondtak.
2011. máj. 23. 16:27
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

0 Ft tartalékom van, éppen kijövök a fizetésemből.

friss diplomás "értelmiségi" a fővárosból

2011. máj. 23. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!