Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?
Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.
Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.
A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"
Köszönöm!
23N
Kedves Kérdező!
Remélem azért sikerült némi használható adatot összeszedni az esszédhez vagy a felmérésedhez amit a kormánynak szolgáltatsz! :)
persze, azért sikerült némi infót kicsikarni belőletek, amúgy folyamatosan továbbítom a kormánynak az adatokat....:D
Na de amúgy igen és köszönöm a normális válaszokat:)
15.57. Nehezen hiszem,hogy a vasutas ismerősödnek 2 autója van,és háromszor mennek nyaralni egy évben.
Felénk sok vasutas él,de ilyen életmódot senki nem engedhet meg közülük magának. Az átlag fizetésük max.150-200.000- bruttó. Ebből gyerekek mellett nem lehet nagy lábon élni. Aki jobban áll,az vagy gazdálkodik mellette,vagy a Nagyházban dolgozik.
Szia!
Volt kb.1,2 millió forintunk,de évek alatt feléltük.
Amíg dolgoztam,92 ezer forintot kerestem(napi 14-16 órában,1 szabad vasárnappal havonta)abból,és a férjem fizetéséből tudtunk azért félretenni.De sajnos létszámcsökkentés..
Jó ideje nem dolgozom,és egy keresetből nem tudunk megélni,és sajnos más nagyobb kiadásunk is lett.Így a tartalékot teljesen feléltük,tegnap nulláztuk le véglegesen a megtakarításos számlánkat.
0 Ft tartalékom van, éppen kijövök a fizetésemből.
friss diplomás "értelmiségi" a fővárosból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!