Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?
Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.
Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.
A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"
Köszönöm!
23N
Kérdező, ha te engem rosszindulatúnak tartasz, akkor én meg naívnak téged.
Nincs semmi gond!
De most ez téged miért zavar, még ha egy felméréshez is kellenek ezek az adatok?
Ha zavar, akkor nem válaszolsz! De miért kell vitatkozni?
Tinker bell, most provokálsz?
Sneki sem kiváncsi a véleményedre a
kérdésre válaszoltam, ne tömegmanipulálj!
Én 3.éve dolgozom. soha nem tudtam félrerakni még 5000 Ft-ot sem. 3-ből 2 évig szüleimnél éltem,és nekik segítettem be. 1 éve költöztem el a páromhoz és itt mivel mindent nekünk kell fizetni azért nem.
Sajnos én úgy érzem, hogy nem napról napra, hanem óráról órára élünk.
Mind ketten dolgozunk, párom többet is vállal mint amennyit elbír, nem költünk semmire csak amire nagyon szükséges.
nekünk kb. 2.000.000 Ft van félretéve vésztartaléknak a számlán, de van megtakarítási számlánk is ami havi 25 ezer már kb 2 éve.
2 éve élünk együtt a párommal, van lakásunk autónk, biztosításaink, személyi kölcsönünk, vállalkozásunk mindenünk.
21N 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!