Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "aranytartalékotok", és...

Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?

Figyelt kérdés

Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.

Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.

A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"

Köszönöm!

23N

2011. máj. 23. 15:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekünk sincs semmilyen megtakarításunk...Pedig jó lenne, de sajnos ebben a világban egyáltalán nem tudunk félre tenni. A páromnak van rendes munkahelye, de sajnos nekem nincs hiába is próbálkozom....(Borsod megye)
2011. máj. 23. 15:49
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ha te engem rosszindulatúnak tartasz, akkor én meg naívnak téged.

Nincs semmi gond!

2011. máj. 23. 15:50
 23/48 Tinker Bell ***** válasza:
75%

De most ez téged miért zavar, még ha egy felméréshez is kellenek ezek az adatok?

Ha zavar, akkor nem válaszolsz! De miért kell vitatkozni?

2011. máj. 23. 15:51
 24/48 A kérdező kommentje:
ezt teljesen magamtól választottam témának, ha annyira érdekel (bár nem tartozom neked semmiféle magyarázattal) egy családi összezörrenés ihlette, amin természetesen a pénz volt a téma, miszerint nem vagyunk normálisak, hogy ennyit félre teszünk. De a részletekhez már nem sok közöd van:)
2011. máj. 23. 15:53
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi még a szülőkkel lakunk de mivel most nincs mukám csak havi 30.000-et tudunk félretenni,de hamarosan állandó munkám lessz akkor majd havi 60.000et teszünk félreMost kb 150.000ft van ami van is meg nincs is mivel abból 70el tartoznak már 1 éve.Mi is csak akkor költünk ha valamire nagyon szüksg van pl:nem rég kocsit kellett! vennünk,peedig még nem akartunk.
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

Tinker bell, most provokálsz?

Sneki sem kiváncsi a véleményedre a

kérdésre válaszoltam, ne tömegmanipulálj!

27/48 A kérdező kommentje:
köszi Tinker Bell, hát igen... ez lenne a normális hozzáállás, de látod nem mindenki gondolkodik így, mint te
2011. máj. 23. 15:54
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Én 3.éve dolgozom. soha nem tudtam félrerakni még 5000 Ft-ot sem. 3-ből 2 évig szüleimnél éltem,és nekik segítettem be. 1 éve költöztem el a páromhoz és itt mivel mindent nekünk kell fizetni azért nem.

Sajnos én úgy érzem, hogy nem napról napra, hanem óráról órára élünk.

Mind ketten dolgozunk, párom többet is vállal mint amennyit elbír, nem költünk semmire csak amire nagyon szükséges.

2011. máj. 23. 15:56
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

nekünk kb. 2.000.000 Ft van félretéve vésztartaléknak a számlán, de van megtakarítási számlánk is ami havi 25 ezer már kb 2 éve.

2 éve élünk együtt a párommal, van lakásunk autónk, biztosításaink, személyi kölcsönünk, vállalkozásunk mindenünk.

21N 24 F

30/48 A kérdező kommentje:
67%-os kérlek szépen ne írj többet jó? Ezzel nem segítesz engem kicsit sem. Nem Tinker Bell az, aki tömeg manipulál, hanem te, és ezt be is bizonyítottad a legelső válaszoddal..:S
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!