Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "aranytartalékotok", és...

Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?

Figyelt kérdés

Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.

Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.

A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"

Köszönöm!

23N

2011. máj. 23. 15:34
1 2 3 4 5
 11/48 Tinker Bell ***** válasza:
94%
Nekünk van megtakarításunk. Fundamentán és folyószámlán is van pénzünk. Bár azt mondom, hogy könnyű helyzetben vagyunk,ugyanis még a szülőknél élünk, így tudunk félretenni a házikónkra. Viszont ha megvan a ház, utána is lesz félretett pénzünk, mert így tanultuk meg. Ha ez számít akkor Békés megyéből írtam.
2011. máj. 23. 15:41
 12/48 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor inkább ne válaszoljatok többen, ha ekkora gondot okoz. De az eddigieket köszönöm! Többet tényleg nem kérek, majd megoldom máshogy!:)
2011. máj. 23. 15:41
 13/48 A kérdező kommentje:
ezt az miatt írtam, aki írta: "Az oktatási trácán keresztül gyűjt adatokat az állam"
2011. máj. 23. 15:43
 14/48 anonim ***** válasza:
84%

Nekeünk sajnos nincs.

Ház törlesztőt fizetünk és gyereket is nevelünk. A házra is lenne mit költeni és a kocsira is. Bár elvileg tudnánk félrerakni havonta 100ezer körül, de áltílában elköltjük. Ne nem hülyeségekre, hanem fontosabb dolgokra, de a lényeg, hogy nem teszünk félre. Pedig tervezzük, vagy legalábbis besztélünk róla a párommal, hogy jó lenne félretenni valami pénzt aranytartalék gyanánt. Ha lenne, akkor olyan 1-1,5 millió lenne.

2011. máj. 23. 15:45
 15/48 Tinker Bell ***** válasza:
81%

Ne foglalkozz vele! Aki akar válaszolni az úgy is fog!

Nem fogja egy üldözési mániában szenvedő ember megmondani, hogy ki mit írjon!

16/48 anonim ***** válasza:
100%
Mindig elhatározzuk, hogy félreteszünk x összeget, aztán mindig előjön valami igény, és elköltjük a pénzt. Ha nem jön elő igény, akkor valami rendkívüli kiadás van, pl elromlott háztartási gép, nagyobb számla, vagy egyéb nem várt kiadás. Jó lenne a tartalék, de ahhoz meg kellene emberelnünk magunkat.
 17/48 A kérdező kommentje:
67%-os te egy nagyon rosszindulatú ember lehetsz amúgy:S:S
2011. máj. 23. 15:46
 18/48 A kérdező kommentje:
őőő nem az előttem szóló, 67%-os, hanem a másik:D
2011. máj. 23. 15:47
 19/48 anonim ***** válasza:
84%
Sem nekem,sem a családomnak nincs megtakarítása. Örülünk,ha hóvégén még marad kajára. Bács-megyei,30 éve vasutas.
2011. máj. 23. 15:48
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Most fogom lassan letudni a tartozásomat, utána tudok havonta 10, talán 20 ezret félretenni, ha minden jól megy.
2011. máj. 23. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!