Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tartozik nekem egy csávó egy...

Tartozik nekem egy csávó egy 5 számjegyű összeggel már kb fél éve, és képtelen megadni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eléggé drogos életmódot él, és ha van kétezre, azt rögtön elkölti fűre. Telefonja nincs, azt is eladta hogy vehessen narkót. Muterjával él, aki jól ismeri az életmódját, és nem érdekli ha tartozik valakinek. A lóvé már nem igazán érdekel, csak meg akarom neki mutatni hogy velem nem baszakodhat. Hogyan tudnám megszopatni/megalázni úgy hogy ne szegjek törvényt?
2011. ápr. 27. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudd meg mikor és hol füvezik, és küldd rá a redőrséget. Két legyet egy csapsára, őt elvonóra küldik, te meg élvezheted ahoyg szenved az elvonási tünetektől.
2011. ápr. 27. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
erre már gondoltam, ezzel csak annyi a gond, hogy 3 másik gyerekkel szokott füvezni, azokat nem akarom bemártani
2011. ápr. 27. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Töröld le az összes reagge-t a gépéről.
2011. ápr. 29. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna észnél lenni, amikor kölcsönkért tőled. Most már cseszheted. Alapszabály, hogy az ember csak olyannak, és csak annyit ad kölcsön, amennyit adott esetben ajándékba is odaadna.
2011. ápr. 29. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!