Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "aranytartalékotok", és...

Van "aranytartalékotok", és ha igen hány számjegyű?

Figyelt kérdés

Leszögezem iskolához kell, esszéhez szóval aki nem szeretne ne válaszoljon. Csak a sajátunkon kívül pár embertől tudtam eddig megkérdezni, de jóval több kellene, hogy fel tudjam állítani a megfelelő statisztikát.

Forintosítani nem kell, és az is írjon, akinek nincs félretett vésztartaléka.

A lényege a dolognak: arról szeretnék írni, hogy az embereknek fontos-e az, hogy legyen félretett pénz, vagy úgy vannak vele, "költekezek, és élem az éltet ameddig lehetőségem van rá"

Köszönöm!

23N

2011. máj. 23. 15:34
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%

Fontos lenne, hogy legyen és félre is tennénk ha tudnánk.

De sajnos máról holnapra élünk, én munkát sem találok ( Borsod megye ).

2011. máj. 23. 15:37
 2/48 anonim ***** válasza:
14%

Na szép..

Az oktatási trácán keresztül gyűjt adatokat az állam, hogy hány bőrt tudna még lehúzni a népről!

Jobb ha nullát írsz mindenhova!

3/48 anonim ***** válasza:
59%
Tartalékom nekem nincs! Illetve minden hónapban félretudunk tenni a férjemmel 50 ezret, de ez kb. féléve van. Viszont apuék által a nevemen futó számlán van, az 8 számjegyű!
 4/48 anonim ***** válasza:
26%

Sőt

minusz 50 ezret írjál.

Ennyi uyganis az átlagos törlesztőrészlet amit az ország 80% a fizet, hogy éhen ne vesszen.

2011. máj. 23. 15:38
 5/48 A kérdező kommentje:

első nagyon köszönöm

Második: attól még nekem meg kell írnom azt az esszét:) teljesen anonim a dolog..

2011. máj. 23. 15:38
 6/48 anonim ***** válasza:
71%
A válság előtt úgymond a mának éltem. Most van félretéve cca. 2 milla, de már ezzel sem vagyok nyugodt a mai körülmények között. Szülőknek szintén egy hasonló összeg van félretéve.
2011. máj. 23. 15:39
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Én egyelőre suliba járok, ezért a párommal éppen annyit keresünk, amennyi a megélhetéshez kell. Szóval mi nem nagyon passzolunk a felmérésbe... de anyósoméknak negatív tartalékuk van, mert olyan körbetartozásuk van, hogy szerintem azt az apeh se bírná feltérképezni :D Tehát nemhogy félretett pénzük, sokszor még kajára sincs nekik. Pedig jutna rá, ha anyósom nem akarna folyton a takaró mögé mászni...
2011. máj. 23. 15:39
 8/48 anonim ***** válasza:
17%

ma 15:38

Nem számít, hogy anonim e vagy sem, az ilyeneket statisztikailag értékelik ki.

Ne írj valós adatokat, és jobb lenne ha más sem írna.

2011. máj. 23. 15:40
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre egy bizonyos dologra teszek félre, amire már nagyon régóta vágyom, kb. 1 millió kéne, eddig van 300 ezer. De természetesen ha valami nagyon fontos dolog közbejönne, pl. műtét vagy akármi, akkor elkölteném arra.
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

én 23/L vagyok

egyetemista vagyok

jelenleg 400.000Ftom van félretéve

(ösztöndíj, diákmeló stb.)

anyukámmal vagyunk ketten

neki nincs külön tartaléka...S:

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!