A páromnak jeleztem félek attól, hogy kiszolgáltatott leszek neki, ha szülök. Válasza: nem leszel az. Ezt hogy érti?
nos én kb 30 ezrekre számíthatok, kb ennyi min-bér után a gyes/d.
nagyon megijeszt, hogy majd mindenért "kunyerálnom" kell lét, amit a párom eddig is mindig felülbírált, hogy mire kell és utána mindig megmagyarázza, hogy arra nekem nincs szükségem, de magára meg több 10ezreket költ "hülyeségre"
ő soha semmiben nem szokott megnyugtatni, általában két szavakkal lezárja a beszélgetéseinket, ha vmiben aggályaim vannak.
ahogy ezt is: "nem leszel nekem kiszolgáltatott, ha terhes vagy"
mégis mit érthetett ez alatt?
amikor minden jel arra mutat, hogy DE az leszek.
Sosem értettem, hogy akik tudják, hogy nem illenek össze, azok miért vállalnak gyereket?
Ha már előtte uralkodott rajtad, akkor mire számítottál a gyerek után?
Nemrég feltettem egy hasonló témájú kérdést, mert engem is foglalkoztatott ez a dolog - bár kicsit más a helyzetünk, mégis sok mindenben hasonló.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
de én "áldozatnak" érzem valahol magam
mintha feláldoznám magam egy szüléssel
kiesik e keresetem, megszűnök önálló lenni, és ez "csak" a szülés következménye, holott ő is akar gyereket
szóval nem tartom fernek a dolgot
11:38-as linket most olvasgatom
azért jó érzés, hogy nem vagyok egyedül ezzel, ha lehet ilyet mondani
Nem vállalnék gyereket ilyen körülmények között. Ha most is kunyerálnod kell tőle és elszámoltat,ez később még rosszabb lesz.
Ha még nem vagytok házasok,én otthagynám az ilyen önző embert. Nem lehet vele leélni egy egész életet.
ahogy olvasgatom a másik linken, elvileg hagyni kellene magunknak "menekülési útvonalat" ha le kell lépni
hát szép, hogy erre kell gondolni egy kapcsolatban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!