Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )
Nem te vagy a fura, én teljesen egyet értek veled. Nő létemre én is rühellem az ilyen ócska, ötlettelen "ajándékokat", utoljára általános iskola hetedik osztályban vettem ilyesmit a szülinapi zsúrokra.
25 N
nekem pl nem tetszik
de nem értem miért baj, ha másnak tetszik vagy más szernt szép... most ez komolyan ennyire zavar mindenkit?
Mindenki szajkózza a "nekem tetszik" meg "nekem nem ttszik" válaszokat, holott a kérdés az volt hogy miért vesznek a nők ilyet amikor a pasik nem szeretik?
Válasz: nem igaz, hogy minden pasi utálja az ilyet, a kérdező általánosít, ezért a kérdésnek NINCS értelme. Mintha azt kérdezném hogy miért minden fagyi csokiízű?
Erre is az a válasz: nem mindegyik, de van olyan is.
Aki erre rávilágított, le lett pontozva. Holott EZ AZ EGYETLEN ÉRTELMES álláspont erre a kérdésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!