Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00
Erre a válaszra 61% jár??? Szerintem legalább 200% járna!
Nő létemre gyűlölöm az ilyet.
Nem adok ilyet ajándékba és én sem szeretnék ilyet kapni.
Én sem bírom őket (meg az ismeretségi körömben egy pasi sem). Egyébként úgy is lehet valami romantikus, vagy lehet eszmei értéke az adott ajándéknak, hogy nem nyálas szívecskés, szeretlekes, i love you-s.
Én egyébként azt hittem, hogy ilyesmiket tinikorban szokás ajándékozni az első szerelmednek mondjuk. De aztán ezen az oldalon világosodtam meg arról, hogy rosszul hittem.
20/L
úgy egymásnak tudtok esni ilyenek miatt...
van akinek tetszik, van akinek nem. nekem sem jönnek be egyébként, de hát tudom hogy van akinek igen.
én például a vágott virágtól vagyok rosszul. szerintem halál felesleges, elhervad, drága, satöbbi... azért ha kapok egyet egy fiútól nem fogom legyűrni a torkán, hogy undorítónak találom pedig irtozom is tőle. megköszönöm, aztán majd ha elhervadt kidobom:D
Én nő vagyok és én is utálom az ilyen szarságokat. Akkor ha komolyan gondolja az illető...
Értsd: én is vettem már ilyet, de csak...úgymond iróniából a páromnak. Szegény azt hitte ez az egyetlen és az igazi ajándék amire hetek óta készültem:D Aztán persze később megkapta a normális ajándékát. Szóval arra tökéletes, h. idegesítsük vele a másikat, vagy csipkelődjünk ironizáljunk, de ennél azért legyünk kreatívabbak és igényesebbek...
Akkor van értelme ajándékot adni,ha annak a másik tényleg örül.Ehhez meg kell ismerni a másikat,az ízlését.Egy öv,kesztyű,pénztárca is lehet bűn ronda,amit az ajándékozott nem tud hova dugni,mert használni,felvenni végképp nem akar.Míg egy giccsesnek mondott tárgy,ha az valóban örömet okoz,akkor megérte.
Mindenki magából indul ki,így nehéz belátni,hogy nincs egy általános igazság. A kérdező utálja ezeket, és olyan férfiakat ismer,akik szintén. Ő vegye meg a számár hasznosnak vélt kütyüket. Akik pedig a fényképes párnától lesznek boldogak,úgysem költik a pénzüket egy övre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!