Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik a nők, hogy a...

Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )

Figyelt kérdés
Nő létemre a hajam égnek áll, mikor azt hallom, hogy 'vettem a páromnak egy párnát, amin a közös képünk van, vagy fényképes bögrét, esetleg kirakót'. Miért gondolják, hogy ezek a giccsek megfelelő ajándékok? Nekem eszembe nem jutna ilyesmit adni, és én is meglehetősen csalódott lennék egy ilyen ajándék láttán. Én vagyok a fura?
2011. máj. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
76%
Jaj, egy k.rva lámpával én is megjártam. Volt pasim elvitt egy bolt kirakata előtt, mutatott egy lámpát, hogy ugye milyen szép. Mondtam hogy szerintem iszonyat ronda. EZEK UTÁN megvette nekem szülinapomra, ráadásul egyáltalán nem illett a nappalimba.
2011. máj. 19. 14:15
 32/55 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:00

Erre a válaszra 61% jár??? Szerintem legalább 200% járna!

2011. máj. 19. 14:16
 33/55 anonim ***** válasza:
49%
igen még hozzátok elő a plüssmacit a szívecskével.tényleg fantasztikus ötlet.miért egy normális képkeretben már meg se lehet nézni a képet?én is utálom az ilyeneket.sőt még a valantin napot is.a szerelem nem egy naprol szól hanem egy életen át és ne csak egy napon kapjak valamit hanem az év bármeik.és nekem ne ajándékkal mutassa hogy szeret hanem egy ölelés egy csók vagy egy simogatás többet ér mint egy fényképespárna. 32N
2011. máj. 19. 14:16
 34/55 anonim ***** válasza:
82%

Nő létemre gyűlölöm az ilyet.

Nem adok ilyet ajándékba és én sem szeretnék ilyet kapni.

2011. máj. 19. 14:17
 35/55 anonim ***** válasza:
55%

Én sem bírom őket (meg az ismeretségi körömben egy pasi sem). Egyébként úgy is lehet valami romantikus, vagy lehet eszmei értéke az adott ajándéknak, hogy nem nyálas szívecskés, szeretlekes, i love you-s.

Én egyébként azt hittem, hogy ilyesmiket tinikorban szokás ajándékozni az első szerelmednek mondjuk. De aztán ezen az oldalon világosodtam meg arról, hogy rosszul hittem.

20/L

2011. máj. 19. 14:17
 36/55 szamóca. ***** válasza:
100%

úgy egymásnak tudtok esni ilyenek miatt...

van akinek tetszik, van akinek nem. nekem sem jönnek be egyébként, de hát tudom hogy van akinek igen.

én például a vágott virágtól vagyok rosszul. szerintem halál felesleges, elhervad, drága, satöbbi... azért ha kapok egyet egy fiútól nem fogom legyűrni a torkán, hogy undorítónak találom pedig irtozom is tőle. megköszönöm, aztán majd ha elhervadt kidobom:D

2011. máj. 19. 14:18
 37/55 anonim ***** válasza:
54%

Én nő vagyok és én is utálom az ilyen szarságokat. Akkor ha komolyan gondolja az illető...

Értsd: én is vettem már ilyet, de csak...úgymond iróniából a páromnak. Szegény azt hitte ez az egyetlen és az igazi ajándék amire hetek óta készültem:D Aztán persze később megkapta a normális ajándékát. Szóval arra tökéletes, h. idegesítsük vele a másikat, vagy csipkelődjünk ironizáljunk, de ennél azért legyünk kreatívabbak és igényesebbek...

2011. máj. 19. 14:18
 38/55 anonim ***** válasza:
65%
Látom nagyon meglovagoljátok ezt a csoki témát, pedig csak példának hoztam fel. Persze szülinapjára nem azt kapja -.- Csak egy apróságként hoztam fel, amivel örömöt lehet szerezni, az én párom ilyen, ő ezt szereti.
2011. máj. 19. 14:20
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van értelme ajándékot adni,ha annak a másik tényleg örül.Ehhez meg kell ismerni a másikat,az ízlését.Egy öv,kesztyű,pénztárca is lehet bűn ronda,amit az ajándékozott nem tud hova dugni,mert használni,felvenni végképp nem akar.Míg egy giccsesnek mondott tárgy,ha az valóban örömet okoz,akkor megérte.

Mindenki magából indul ki,így nehéz belátni,hogy nincs egy általános igazság. A kérdező utálja ezeket, és olyan férfiakat ismer,akik szintén. Ő vegye meg a számár hasznosnak vélt kütyüket. Akik pedig a fényképes párnától lesznek boldogak,úgysem költik a pénzüket egy övre.

2011. máj. 19. 14:20
 40/55 anonim ***** válasza:
52%
Biztos velem van a baj, én is "fura" lehetek, de én is utálom az ilyen giccseket, sőt azoktól is felfordul a gyomrom, ha a párok gügyögnek egymással, meg ömlengenek mindenki előtt. sőt, én extra fura lehetek (!), mert engem az is zavar, ha látok egy párt csókolózni. ez szerintem maradjon meg maguk között. Zárójelben jegyzem meg, hogy az én szüleim még 16 éves korukban sem csókolóztak ( mert hogy 16 éves koruk óta vannak együtt) nyilvános helyen. Max egymás kezét fogták. Biztos mi vagyunk a furák ... :S Ezeket csak azért írom, hogy van ilyen is, nem bírálgatni akarok, meg kötözködni, bocsi azoktól, akik nem ilyenek, de én (mi) ilyenek vagyunk.
2011. máj. 19. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!