Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik a nők, hogy a...

Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )

Figyelt kérdés
Nő létemre a hajam égnek áll, mikor azt hallom, hogy 'vettem a páromnak egy párnát, amin a közös képünk van, vagy fényképes bögrét, esetleg kirakót'. Miért gondolják, hogy ezek a giccsek megfelelő ajándékok? Nekem eszembe nem jutna ilyesmit adni, és én is meglehetősen csalódott lennék egy ilyen ajándék láttán. Én vagyok a fura?
2011. máj. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes kérdés. Én hivatalos állásponton rühellem az ilyesmit. Kevéssé hivatalos állásponton viszont ha elegáns, passzol a szobához, vagy valami, akkor belefér. Csakhogy, ugye én nő vagyok.

Fényképes bögre: Nagyon sok embert (fiút és lányt is) ismerek, akik imádják a bögréket, páran gyűjtik is. Nem tudom, miért lenne rosszabb egy közös programon készült kép rajta, mint mondjuk valami rajz... Így pasinak is adnám (aki nem bögrés, nem fényképes, annak nem, és nyál darabot sem).

Cuki párna: Hááát, legfeljebb viccből... A pasiknak általában nincs kispárnájuk, pláne nem díszpárna. Pláne nem szivecskés meg fényképes. Ha már párna, akkor a saját kispárnájára sk huzatként max.

Kirakó: Fényképes? Hát, esetleg ha szereti, és van valami nagyon klassz kép.

Szivecskés képkeret közös képpel: Nyert. De csak ha elegáns / szép / stb. Mindenkinek megtalálhatod a megfelelőt, ha ismered.

Bármi nyál pink giccs: Mert vicces nézni a nagy drabál rocker fejét, mikor meglátja a rózsaszín csillámporos szívforma plüss képkeretet.

Kiábrándító tény: mielőtt átpártoltam a mostani csapathoz, az ismerőseim nagy hányada pasi volt, és majdnem mind örült volna az ilyeneknek. Sok köztük a szentimentális, romantikus.

2011. máj. 19. 14:24
 42/55 szamóca. ***** válasza:
66%

akkor dobok rá mégegy lapáttal: irritál ha egy párocska az összes közösségi oldalon és társalgón naponta nyáladzik nyilvánosan hogy mennyire imádják egymást.

ezt egyébként érdekes de kevés pasi érti meg úgy látszik... volt egy párom, aki elkezdte kiirogatni először magáhzo a szivecskéket, aztán az én üzenőfalamat is telebombázta. és hogy meg volt illetődve mikor közöltem vele hogy ez nálam nem pálya:D

2011. máj. 19. 14:25
 43/55 anonim ***** válasza:
95%

Én örülök neki, meg az illatos füstölőnek is, és a finom parfümnek is, vagy ha jól néz ki a körme.

Birom a csajos dolgokat, ha a barátnőmön látom, mivel jó nő, és ettől még izgatóbb, és azt is imádom ha ajándékot ad, mert az a személyisége egy darabja :)

29F

2011. máj. 19. 14:26
 44/55 napietus ***** válasza:
72%
14:22-es, nem vagy fura, én is ugyanezt gondolom. ajándékokról: szerintem egy ajándék akkor jó, ha vagy szép, vagy praktikus, vagy vágyott rá aki kapta. vagy mindez egütt. de hogy egyik sem, az nem túl jó...meg ismerni kell a másikat. pl. a férjem egyszer kapott egy méregdrága órát apámtól. pedig sohasem hord karórát. apu azt hitte, azért, mert nincs neki. közben 3 van a fiókban, mindet kapta :)
2011. máj. 19. 14:27
 45/55 napietus ***** válasza:
71%
szamóca, ja, attól én is a falnak megyek :) hihetetlenül irritál.
2011. máj. 19. 14:29
 46/55 anonim ***** válasza:
41%

Ma 14:00 egyet értek veled!:)

Kedves kérdező egy közös fénykép mitől giccses most komolyan???

2011. máj. 19. 14:35
 47/55 anonim ***** válasza:
75%

Kinek mi jön be. A férjem nem hord magánál fotókat, még a lányáról sem, pedig imádja.

Ékszert se hord, mert mind zavarja, így karikagyűrűnk sincs.

Szivecskés cuccoktól ő is kilenne, viszont játékboltban jól lehet neki vásárolni :)

Aminek egyszer nagyon örült: egy CD-re rá volt állva, de sehol nem árulták. Infomókus barátom valahonnan letöltötte, kiírta. Grafikusnál terveztettem egy borítót, ami az eredeti borító átszerkesztett változata volt. Egy nyaralási fotóról kivágtam az ő képét és vicces helyzetben rámontíroztam a borítóra, amin eleve volt egy pálcikaemberke. Az aljára pedig ráírtam, hogy "special edition for XY".

Ezt a grafikát a lemezre is ráégettem, majd lefóliáztattam, mint egy bolti lemezt.

2011. máj. 19. 14:50
 48/55 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó! Amiről írtál azért az nem a fényképes bögre, párna kategória. Sőt, ez egy tök jó, és eredeti ötlet volt :)
2011. máj. 19. 15:00
 49/55 anonim ***** válasza:
71%

Háát ízlés kérdése.. mindenesetre szerintem kevesebb pasi örül az ilyesminek, mint ahány nő. Én nő vagyok, és nagyon nem vagyok elájulva, ha egy kerámiaszobrocskával akarnak elkápráztatni, vagy valami jellegtelen tucatáruval, pl. gyertya, plüss-szívecske.. Szerintem ha valaki ajándékoz, akkor ismerje meg a másik ízlését és személyiségét, és aszerint ajándékozzon. Nekem pl. kézműves dolgokkal lehet nagy örömet okozni (akár egy bögre, tarisznya, mézeskalács, kézzel készített bonbon), hiába csak porfogó a többsége, de számomra eszmei értéke van.

Férfiak között is bizonyosan vannak hívei a szívecskés párnának, de talán nem véletlen, hogy én még egy ilyen alakkal sem jártam. Én a romantikus, de valamivel férfiasabb típust szeretem, és ennek egyik velejárója, hogy csak értetlenül forgatnák a szívecskés képkeretet..:) Mindenki magának valót választ, így szerintem nagyjából senki nem tudja elképzelni, milyen lehet a másik cipőjében járni..:)

2011. máj. 19. 15:03
 50/55 anonim ***** válasza:
71%

utálom az ilyen giccseket. a funkcionális dolgokat szeretem, ha mondjuk névnapomra habverőt kápnék, még azt is jobban tudnám értékelni, mint egy rózsaszín szív alakú párnát...

drága kis uram meg hetente hordja haza a kis plüssöket, kulcstartókat. látom rajta, hogy imád, és azért vette, hogy örömet okozzon. ilyenkor egyszerűen nincs szívem a szemébe mondani, hogy sorry, ezzel nem tudok mit kezdeni, nem szeretem a porfogókat. ezért aztán a fiók mélyére kerül, hátha veszi a lapot.

én eddig minden ajándékát úgy választottam, h passzoljon hozzá, és hasznát vegye.

2011. máj. 19. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!