Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )
látom le lettem pontozva :D
bocsi hogy én szeretek ránézni a képünkre mikor nincs itt velem vagy a tőle kapott párnán aludni ha hiányzik
a csokit megettem a mit kaptam tőle, a pólót kifogytam, vagy pedig elhasználódott
de szar vagyok, tényleg
mindegy, ti ajándékozzatok csokit a párotoknak, ha ő azt szereti
nem tudom miért baj ha mi mások vagyunk
nem lehettek túl intelligens emberek ha lepontoztok mert elmondtam hogy nálunk máshogy van :)
nem az én bajom
20L
Az én párom már kapott tőlem fényképes bögrét, abból issza a reggeli kávéját. Nem volt felesleges pénzkidobás, és egyáltalán nem giccses ajándék. Nem minden férfi egyforma, ahogy a nők sem. Valaki örül az ilyesminek, valaki nem. Nem kell ezt úgy felfújni.
25/N
az én párom szereti az ilyen giccsesnek mondott dolgokat.
Nem vettem/csináltam ilyet eleinte,meg is kérdezte hogy de nem szeretem őt?:)
ő igényli a szivecskés kispárnát (igaz én varrtam,himeztem rá),a bögrét (bevitte melóhelyre),képkeretet közös képpel(szintén melóhelyen van),és a plüssöket is (pedig elsőre mondtam h ő férfi,nem kap plüsst,de olyan szomorú artcot vágott,hogy minden éven beszerzek valami szőrös kisállatot,majd jó lesz a gyereknek)
Régen én is így voltam, de azóta sokat változtam. Minden ajándéknak örülök a páromtól, mert az irántam való szeretetét fejezi ki vele, mert gondol rám, mert készül, hogy meglepjen, mert fontos vagyok neki, mert örömet akar szerezni, mert időt, pénzt áldoz rám, és eszembe sem jutna leszólni az ajándékát, még ha éppen kicsit túl szentimentális, vagy "giccses" is.
Nekem jól esnek az ilyen gesztusok és hálás vagyok értük.
És egyes férfiak honnan veszik, hogy a csajok örülnek egy ilyennek?! Ez ugyanolyan. Kinek mi.
Nekem nem jutna eszembe ilyet adni, barátom meg nem ad ilyet. Képet kaptam tőle, a gesztus ugyanaz, de nem ég a fejem kitenni az asztalra. Viszont ügyelt arra, hogy a keret szép és minőségi legyen, színben illik a képhez és a szobámhoz is, meg is dícsértem érte. :D Én szeretem a semmire se jó ajándékokat, általában hasznos dolgokkal övezve, de akkor vegye a fáradtságot, hogy olyat keres, ami hozzám illik, és nem tömegben adják a drogériákban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!