Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik a nők, hogy a...

Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )

Figyelt kérdés
Nő létemre a hajam égnek áll, mikor azt hallom, hogy 'vettem a páromnak egy párnát, amin a közös képünk van, vagy fényképes bögrét, esetleg kirakót'. Miért gondolják, hogy ezek a giccsek megfelelő ajándékok? Nekem eszembe nem jutna ilyesmit adni, és én is meglehetősen csalódott lennék egy ilyen ajándék láttán. Én vagyok a fura?
2011. máj. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
59%

látom le lettem pontozva :D

bocsi hogy én szeretek ránézni a képünkre mikor nincs itt velem vagy a tőle kapott párnán aludni ha hiányzik

a csokit megettem a mit kaptam tőle, a pólót kifogytam, vagy pedig elhasználódott

de szar vagyok, tényleg

mindegy, ti ajándékozzatok csokit a párotoknak, ha ő azt szereti

nem tudom miért baj ha mi mások vagyunk

nem lehettek túl intelligens emberek ha lepontoztok mert elmondtam hogy nálunk máshogy van :)

nem az én bajom

20L

2011. máj. 19. 14:06
 22/55 anonim ***** válasza:
78%
Na aggodj a barátnőm olyan hogy mondtam neki hogy utálom a láva lámpát ha venni akar nekem valamit akkor értelmessebbet vegyen.Erre mit vett láva lámpát.amikor meg kibontottam látta hogy csalodott vagyok és meg is kérdezte mi a baj.Nem sok kellett hozzá hogy megmondjam.azota se használtam szekrény aljában van majd kidobom valamikor
2011. máj. 19. 14:07
 23/55 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ő szeretett volna egy lávalámpát, és így akart utalni rá:D
2011. máj. 19. 14:09
 24/55 anonim ***** válasza:
87%
Én örülök az ilyen ajándékoknak. Mármint örülnék, ha kapnék, de nem nagyon szoktam:) De a barátomnak én sem vennék ilyeneket, mert ő is gicsesnek tartja. Neki inkább valami hasznosabb dolgot szoktam alkalmakra, vagy pedig valami kézzel készített ajándékot, általában azoknak örül a legjobban :) Egyébként az ilyen ajándékozási szokások nagyon eltérnek, kinek mi tetszik...De szerintem egy kapcsolatban ez ki derül, hogy pl. érdemes e egy férfinek ilyeneket venni én pl konkrétan rákérdeztem.
2011. máj. 19. 14:10
 25/55 anonim ***** válasza:
77%
Hű, nő létemre én se szeretem őket. Párom folyton ilyen apróságokkal ajándékoz meg. Már nem tudom, hova tegyem őket, ahol annyira nem feltűnő. Szóltam már érte, sőt a nagyon gázos dolgokat el is tettem, de szerintem bemegy egy ilyen boltba és gyorsan letudva a vásárlást megvesz valamit.
2011. máj. 19. 14:10
 26/55 anonim ***** válasza:
93%
Hogy örülnék én egy láva lámpának, egy só lámpának, egy szép képkeretnek, egy aranyos kis dísz párnának, egy óriás plüss állatnak. Ugyanis az ilyen dolgokra saját magam részére nem tudok pénzt áldozni. A használati tárgyakat meg ha akarom ha nem meg kell h vegyem.
2011. máj. 19. 14:11
 27/55 anonim ***** válasza:
93%

Az én párom már kapott tőlem fényképes bögrét, abból issza a reggeli kávéját. Nem volt felesleges pénzkidobás, és egyáltalán nem giccses ajándék. Nem minden férfi egyforma, ahogy a nők sem. Valaki örül az ilyesminek, valaki nem. Nem kell ezt úgy felfújni.

25/N

2011. máj. 19. 14:12
 28/55 anonim ***** válasza:
88%

az én párom szereti az ilyen giccsesnek mondott dolgokat.

Nem vettem/csináltam ilyet eleinte,meg is kérdezte hogy de nem szeretem őt?:)

ő igényli a szivecskés kispárnát (igaz én varrtam,himeztem rá),a bögrét (bevitte melóhelyre),képkeretet közös képpel(szintén melóhelyen van),és a plüssöket is (pedig elsőre mondtam h ő férfi,nem kap plüsst,de olyan szomorú artcot vágott,hogy minden éven beszerzek valami szőrös kisállatot,majd jó lesz a gyereknek)

29/55 anonim ***** válasza:
79%

Régen én is így voltam, de azóta sokat változtam. Minden ajándéknak örülök a páromtól, mert az irántam való szeretetét fejezi ki vele, mert gondol rám, mert készül, hogy meglepjen, mert fontos vagyok neki, mert örömet akar szerezni, mert időt, pénzt áldoz rám, és eszembe sem jutna leszólni az ajándékát, még ha éppen kicsit túl szentimentális, vagy "giccses" is.

Nekem jól esnek az ilyen gesztusok és hálás vagyok értük.

30/55 anonim ***** válasza:
78%

És egyes férfiak honnan veszik, hogy a csajok örülnek egy ilyennek?! Ez ugyanolyan. Kinek mi.

Nekem nem jutna eszembe ilyet adni, barátom meg nem ad ilyet. Képet kaptam tőle, a gesztus ugyanaz, de nem ég a fejem kitenni az asztalra. Viszont ügyelt arra, hogy a keret szép és minőségi legyen, színben illik a képhez és a szobámhoz is, meg is dícsértem érte. :D Én szeretem a semmire se jó ajándékokat, általában hasznos dolgokkal övezve, de akkor vegye a fáradtságot, hogy olyat keres, ami hozzám illik, és nem tömegben adják a drogériákban...

2011. máj. 19. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!