Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )
Figyelt kérdés
Nő létemre a hajam égnek áll, mikor azt hallom, hogy 'vettem a páromnak egy párnát, amin a közös képünk van, vagy fényképes bögrét, esetleg kirakót'. Miért gondolják, hogy ezek a giccsek megfelelő ajándékok? Nekem eszembe nem jutna ilyesmit adni, és én is meglehetősen csalódott lennék egy ilyen ajándék láttán. Én vagyok a fura?2011. máj. 19. 13:54
1/55 anonim válasza:
Van, aki örül neki és van aki nem.
4/55 anonim válasza:
Nem vagy fura, én is utálom őket :). Volt szobatársam szívecskés képkeretben tartotta a közös képüket, azt hittem elhányom magamat.
5/55 anonim válasza:
Én az ilyen giccseket úgymondd bírom, de nem ajándékoznék soha senkinek.
6/55 anonim válasza:
Szerintem is tiszta gázak az ilyen ajándékok, és én sem örülök semmi ilyesminek, nő létemre. Nem is adnék, mert pénzkidobásnak tartom. Szeretek értelmes, használható ajándékokat kapni, és adni. 20n
7/55 napietus válasza:
nem tudom, ezen én is gondolkoztam. én sem szeretem, pedig nő vagyok, nade egy pasi???
8/55 anonim válasza:
Pontosan értelmes ajándék, aminek biztosan örül :) Én mindig a kedvenc csokijával lepem meg.
9/55 anonim válasza:
az ilyen lányok sem mindennap adnak a párjuknak ilyen dolgokat. És nagyon is aranyos gesztus. Jobb egy közös fényképes párna,mint egy tömeg póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!