Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik a nők, hogy a...

Honnan veszik a nők, hogy a férfiak örülnek a giccseknek? (Szívecskés párna, stb. )

Figyelt kérdés
Nő létemre a hajam égnek áll, mikor azt hallom, hogy 'vettem a páromnak egy párnát, amin a közös képünk van, vagy fényképes bögrét, esetleg kirakót'. Miért gondolják, hogy ezek a giccsek megfelelő ajándékok? Nekem eszembe nem jutna ilyesmit adni, és én is meglehetősen csalódott lennék egy ilyen ajándék láttán. Én vagyok a fura?
2011. máj. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ez pénzkidobás. Nem tudja az ember mire használni, csak porfogó, és nem az jut eszébe róla, hogy mennyire jó, hogy ezt kaptam, hanem hogy mit csináljak vele. Egy öv vagy valami használati tárgy szerintem sokkal szebb ajándék.
2011. máj. 19. 14:00
 12/55 anonim ***** válasza:
67%

Honnan veszik egyes nők (példa: kérdező) akik azt hiszik hogy azért mert a saját párjukat ismerik már az összes férfit ismerik?

Honnan veszik egyes nők (példa: kérdező) hogy minden férfi ugyanolyan, és ugyanazon dolgokkal szerezhetünk nekik örömet?

Honnan veszik egyes nők (példa: kérdező) hogy jobban tudnak valamit az illető pasi kedvesénél a pasit illetően?

Válaszok: mert egyes nők (példa:kérdező) furák.

2011. máj. 19. 14:00
 13/55 anonim ***** válasza:
47%
Be mész a boltba és leveszel egy csokit a polcról,marha kreatív vagy. Azért egy szülinapkor vagy karácsonykor leégne az arcomról a bőr ha csokit adnék vagy kapnék.
2011. máj. 19. 14:01
 14/55 anonim ***** válasza:
47%

ezt a sok negatív választ :|

én a páromtól kaptam már ilyeneket nem is egyszer, mert romantikus alkat és a képünk is kint van

a szivecskés képkerettel megint nem tudom mi a pics@ baj van...

20L

2011. máj. 19. 14:01
 15/55 A kérdező kommentje:
A csokinál milliószor szebb és kreatívabb dolgokat ajándékoztam, amit a mai napig használ az illetőjük (könyv, öv, kesztyű, pénztárca...)
2011. máj. 19. 14:02
 16/55 anonim ***** válasza:
90%
Én is utálom ezeket, habár ha belegondolok tizenévesen ajándékoztam egyszer bögrét:D a páromnak...:)
2011. máj. 19. 14:02
 17/55 anonim ***** válasza:
93%
Egy szív alakú képkeret nem giccs, csak ha piros csillogós, és egyéb extrák is vannak hozzá. Attól, hogy szív alakú még lehet szolíd, elegáns is, és akár örülhet is neki aki kapja, még akkor is, ha férfi. A kifejezetten szerelmeseknek gyártott rettenetek erős túlzások, ezzel én is egyet tudok érteni, és férfinak tuti nem ajándékoznám. Bár embere válogatja, mert lehet beleillik az ízlésvilágába. De ehhez mindenkinek a saját párját kell ismernie. És ha úgy ismeri, mint aki örül az ilyennek, akkor miért is ne....
2011. máj. 19. 14:03
 18/55 anonim ***** válasza:
62%
Azért van sok negatív válasz és azért van baj a képkerettel sokak szerint, mert ők nem tudják a dolgok eszmei értékét nézni. Érzelmi értéket sem ismernek, csak használati és "zabálati" értéket (lásd:csoki)
2011. máj. 19. 14:03
 19/55 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
75%
Nő vagyok, és én sem szeretem ezeket a giccses dolgokat. Plusz az idióta beceneveket ("aranyhajú kis nyuszimuszikám, hiányzol a te torzonborz papamacikádnak" boááááá).
2011. máj. 19. 14:06
 20/55 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak a használati értékkel bíró ajándékok a jó ajándékok. Lehet az pusztán szép is.

Ez szivecskés képkeret, vagy piros selyempárna a fényképpel nem szép. Na, ez vele a baj. Egyébként is, egy férfi hová tegyen egy szív alakú kispárnát, ha amúgy nem homokos?

2011. máj. 19. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!