Aki nemrégiben esett át terhesség megszakításon, hogy érzi most magát? Gondol rá, bánja, vagy sem?
Én 1 hónapja voltam. Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom. Ennek ellenére, itt az oldalon is, főként a terhes kérdéseket olvasom, képeket nézegetek állapotos nőkről stb.
Lehet, hogy tudatalatt gyermeket szeretnék?
De ki a jó fene mondta ezt? Miért költesz? Andersennek érzed magad? Nem vagy az! Azért mert egy nő nem csináltat abortuszt, még nem szükségszerű hogy kukába dobja te nagyeszű, hanem kereshet örökbefogadó szülőt a gyermeknek, ahogyan itt leírták már páran!
Látszik a gondolkodásod ám neked is: kinyíratni vagy kukába dobni, de az bezzeg eszedbe sem jut, hogy szülőket is lehet neki keresni, gratulálok hogy a te agyad is csak az abortuszig meg a kukáig megy, de egyéb megoldás eszedbe sem jut!
"CSAK ÉLJEN, az a lényeg"
Nem, nem ez, hanem az, hogyha valaki szétteszi a kis lábait hogy dugjon egy nagyot és baba lesz belőle akkor legalább vállalja a következményt és ha megszülni nem akarja akkor keressen neki szülőket, mert k*rva sok szerencsétlen pár babára, és kurv* sok babát ölnek meg felelőtlen nőszemélyek, talán ha össze lehetne hozni a "keresletet meg a kínálatot" (elnézést a fogalmazásért) akkor javulnának a statisztikák.
De ez bezzeg nem jut eszébe sok embernek, csak a kikapartatás meg a kukába dobás. Ha valami, hát EZ UNDORÍTÓ, a legjavából!
1. óvszer és gyógyszer mellett is ugyanúgy teherbe lehet esni. Az egyetlen tutibiztos módszer az önmegtartóztatás lenne, egészen addig, amíg nem éri el az ember azt az élethelyzetet, hogy már tudna gyereket vállalni. Ez a legtöbb embernél olyan 30 éves kora körül jön el, ergo minden embernek 30 éves koráig szigorú önmegtartóztatást kéne folytatnia, és lenne egy csomó lelkileg és pszichoszexuálisan nyomorék ember a földön (mintha jelenleg nem lenne épp elég). De legalább abortusz nem lenne (olyan sok), juhé.
2. nem viccből lett a 12 hetes kor megszabva, ugyanis addig még nem fejlődik ki a magzat gerincvelője, magyarul nem érez semmit és nincs tudatánál.
3. A föld népessége az utóbbi 23 évben 2 (KETTŐ) milliárddal nőtt, ami kb 1/3-os növekedés, mindössze 23 év alatt!!! Na EZ AZ ami kétségbeejtő!
4. Nem kell minden hülyeséget elhinni amit a neten olvasol (az élen a drága "abortuszellenes" szervezetek hullagyalázó felvételeivel, amin kb 18< hetes magzatok láthatók, ergo nem a "válaszható abortusz" kategóriába tartoznak). Undorító...
Nem kell bánni vagy bűntudatot érezni azért, mert felelős döntést hoztál. Azok érezzenek szégyent és bűntudatot, akik már a második, harmadik, meg negyedik gyereket szülik bele a nyomorba. Lehet lepontozni.
Atya ég, most látom csak hogy már a néma sikoly c. agyrémmel is jött valaki. Az a "dokumentumfilm" az abortuszellenes szervezetek egyik legszánalmasabb húzása. Egyszerűen az emberi elme hatalmas fantáziájára próbálnak hatni. Érdekes én nem láttam semmiféle sikolyt, se menekülést (agyam eldobom...)
Kb olyan szintű ez a film mint amikor az emberek Szűz Mária arcképét látják bele egy párizsisszendvicsbe. Hihetetlen az emberi fantázia...
Felelős döntés. Szexelni tizenévesen, aztán abortuszra menni felelős döntés, felelősségteljes tini hozta meg valóban.
Kolléganőm 5-ször volt abortuszon, szimplán mert nem védekezett (minek azt..). Felelős volt ez a nő is, nagyon.
Felelős az is aki azért megy ab.-ra mert kárriert akar és hát az egy "kolonccal" (gyerekkel) nem megy. Nagyon felelősségteljes gondolkodás ez is.
Van olyan is aki NEM TUDJA hogy van nyílt örökbefogadás, azaz választhat szülőket ha megszüli. Nyilván ez is felelősségteljes döntés.
Sok ilyen felelősségteljesen gondolkodó nő van akik inkább mennek és kapartatnak mert bár baromi felelősségteljesek, de tudatlanok és önzők.
Nem tudom hogy az abortuszmániásak miért hiszik el mindig az abortuszosoknak hogy mindent átgondoltak és valóban nem volt más megoldás....az abortuszok HATALMAS százaléka (túlnyomó százaléka) védekezés nélküli tinike, és csak nagyon de nagyon kicsi hányada az, amelyik pl. erőszakolt 13 éves vagy beteg magzat.
De az abortuszpárti ezzel sem foglalkozik. Csakis saját magával. Ez is gondolom felelősségteljes döntés.
A Néma sikoly filmmel a lélekre próbálnak hatni, nem a fantáziára. Csak éppen akinek nincs, annak nincs, tehát sajnos nem érnek el vele semmit.
Mert akit megérint, az amúgysem tenne ilyet, aki meg megteszi annak meg mutogathatják, sokat nem ér sajnos. Ha a saját gyerekét képes kiszedetni, miért sírná el magát egy idegen babán? Pár oldallal előrébb egy csaj szinte büszkén írta hogy na neki nemrég volt és nem bánja. Na most egy ilyennek mit ér egyáltalán egy lélekre ható film?
21:06
Már többször felrémlett bennem, miközben a hozzászólásaitokat olvastam, de mostmár egészen biztos vagyok benne: ti nem a magzatoknak akartok jót, hanem az abortuszt választó nőket akarjátok megbüntetni.
És te miért nem hiszed el hogy valakinek becsúszik, pedig rendesen védekezett? NEKED ez olyan hihetetlen? És ha nem védekezett,mert hülye tini, meg qrva, meg részeg volt, meg mit tudom én akkor az változtat valamit azon hogy annak a gyereknek marhára nem lenne jó dolga ilyen körülmények között?
És ha nem akarja örökbe adni?
És ha így is már túl sok ember van ezen a földön?
Az hiszed hogy annak a magzatnak az élete olyan marha értékes? Azt hiszed hogy a te életed, vagy az enyém, olyan marha értékes?
Tudod kinek az élete értékes? Pl egy óriáspandáé, ugyanis azoknak a száma nem szaporodik 10 évente 1 milliárddal.
Teljesen mindegy, mert ti nem tudtok nagyobb távlatokban gondolkozni, csak azt tudjátok szajkózni hogy "szegény kicsi élet" meg a franc tudja. Infantilisak vagytok.
21:13
Figyelj, látom nem értetted a lényeget: akinek megvannak az alapvető biológiai és anatómiai ismeretei, annak teljes mértékben egyértlemű hogy a Néma sikoly c. borzadály egy hatalmas nagy átverés. Tudod kikre akarnak hatni? A hülyékre, és a tudatlanokra. Nézz már utána kicsit. Már többen is leírták hogy 12 hetesnél sokkal idősebb magzatokat mutogatnak. Tudod mi ez? Hullagyalázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!