Aki nemrégiben esett át terhesség megszakításon, hogy érzi most magát? Gondol rá, bánja, vagy sem?
Én 1 hónapja voltam. Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom. Ennek ellenére, itt az oldalon is, főként a terhes kérdéseket olvasom, képeket nézegetek állapotos nőkről stb.
Lehet, hogy tudatalatt gyermeket szeretnék?
14:20
Engem örökbe fogadtak. És sose kívántam azt, hogy bárcsak meg se születhettem volna:-)
És arról a lehetőségről se feletkezzünk meg, amikor a fiatalok tudatosak, védekeznek, körbejárták a témát, de mégis sikerül a baba.
...
Szerintem ilyenkor is igaz: ha valaki SEMMIKÉPP nem tudja elképzelni, hogy jelen helyzetében bevállal egy gyereket, az egyáltalán ne szexeljen! Durva, de valahol ez (lenne) a legkövetkezetesebb viselkedés, nemde?
Mert az önmegtartóztatásnál nincs biztosabb fogamzásgátló módszer. Az összes többinél megvan a kockázat...
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:21
Ez vagyok, szóval az előző.
Még valami, nem hiszem, hogy jobb az abortusz, mint az örökbe adás. Az örökbe adás egy esély az életre, nekem szuper életem van, nem is éreztem soha, hogy nem anyukám szült, mindenem megvan. Neki nem lehetett gyereke, és szerintem ő sem bánja, hogy az a nő, aki megszült, nem vetetett el. Persze, lehet majd mondani, hogy ó de hát én vagyok a kivétel, de ezt nem hiszem.
Nem állami gondozásba kell adni egy gyereket, hanem szülőt kell neki keresni! Legalább ennyit tegyen meg az ember, ha már maga nem vállalja fel a saját gyerekét. Próbáljon meg a lehetőségeihez képest olyan helyet biztosítani, ahol várják és remélhetőleg szeretni is fogják.
Remélhetőleg olyan árvaházak, amiről te írsz, már nem nagyon vannak, legalábbis itthon.
De ha mégis, az sem a gyerekek hibája, hanem a többi felnőtté. - De ez továbbra sem jogosít fel arra senkit, hogy elvegye egy másik ember élethez való jogát. A kettő teljesen más téma.
A szekely embert megkerdik:
-Tudja mi a legjobb fogmazas gatlo?
-Igen, egy pohar viz.
-??? Elotte, vagy utana?
-Helyette!
Légyszi, ne veszekedjetek!
Nem az volt a célom, hogy bárkit is idegesítsek, legyetek szívesek elfogadni, hogy más másképpen gondolkozik a dolgokról.
És egyébként igen. Megnéztem a néma sikolyt. És olyan videót is láttam, ami ilyen műtétről készült. Külön ezért regisztráltam a youtubén, hogy lássam mi történik, bár akkor csak kíváncsiságból, akkor még nem vártam babát, nem tudtam, hogy velem is meg fog történni. És igen! Jól az eszembe véstem, amit ott láttam.
Kedves kérdező!
Remélem nem bánod hogy írok mivel még nem volt abortuszom és nem nekem szól a kérdés,de én nagyon sajnállak és mindenkit akinek ezen át kellett esnie.Nem tudom miért bántanak titeket mások még pluszban is de ezt inkább nem véleményezem.Remélem hogy egy idő után ismét teljes életet tudsz élni,és a többieknek is ezt kívánom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!