Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nemrégiben esett át...

Aki nemrégiben esett át terhesség megszakításon, hogy érzi most magát? Gondol rá, bánja, vagy sem?

Figyelt kérdés

Én 1 hónapja voltam. Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom. Ennek ellenére, itt az oldalon is, főként a terhes kérdéseket olvasom, képeket nézegetek állapotos nőkről stb.

Lehet, hogy tudatalatt gyermeket szeretnék?

2011. máj. 16. 13:13
 41/100 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes,hogy még a véresszájú abortuszellenes fröcsögők is "elfogadhatónak" tlaálják egy erőszakból fogant,vagy beteg (nem is kell "nagyon" betegnek lenni lsd Down kór) gyerek elvetetését. Miért?Ők talán nem "egy kis élet,akit nem hagysz megszületni"? Ő nem a gyereked akit hidegvérrel meggyilkolsz ? (általában ezek szoktak a leggyakrabban elhangzó szitkok lenni azokra,akik abortuszon esnek át BÁRMIYLEN OKBÓL)

Én csak azt tudom,hogy a korlátoltságnál csak az álszentséget utálom jobban. És van olyan helyzet,amikor 0 az esély a gyermek megtartására,foganhat védekezés mellett is. Egyébként nyilván az embrió/magzat is él,de azt sokan elfelejtik hogy a kérdező,és a kérdező családja,párja,akárki akit érintett volna (valószinüleg negativan) a gyerek érkezése is ÉLŐLÉNYEK.Vagy ők nem élnek? Az ő életük nem számit,hoygha tönkremegy?hogyha egyszerűen SEMMILYEN körülmény nem adott,hogy egy gyerek megszülessen,akkor miről beszélünk?

Persze tudom,hogy ezek a szavak nem fognak célba érni.Ugyanazt tudjátok cska hajtogatni,már kivülről fújom: kis életke,néma sikoly,gyerekgyilkos,szívtelen,szörnyűséges önző állat

Nme unjátok még? Ki a faszom kérdezte tőletek,hogy mit gondoltok az abortuszról?Hogyha nektek nem volt benne részetek,miért válaszoltok egy olyna kérdésre,ami a tapasztalatokról kérdez? Kivánom nektek,hogy soha ne kerüljetek olyan nehéz helyzetbe,hogy ne legyen más megoldás,pedig megérdemelnétek.Akkor talán magatokba tudnátok kicsit nézni.

üdv:egy nő akinek NEM volt abortusza,viszont már iszonyatosan idegesit,hogy néhány ember semmi msát nem tud ehhez a témához hozzászólni,csak szitkozódni,fröcsögni,itéletek hozni,meg erkölccsőszködni,álszenteskedni.

2011. máj. 16. 17:55
 42/100 anonim ***** válasza:
65%
Ja és a kérdezőnek bocs,hogy off volt de már annyira feldühitettek ezek a hozzászólások,hogy hihetetlen.
2011. máj. 16. 17:56
 43/100 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó igazad van,undorító amit egyesek levágnak itt, és ők a faszagyerekek, holott gátlástalanul belegázolnak más lelkébe..
2011. máj. 16. 17:59
 44/100 anonim ***** válasza:
18%

Utolsó két hozzászóló, tündérien szidjátok a fröcsögőket, de ti UGYANÚGY FRÖCSÖGTÖK, CSAK épp nem ugyanazon okból. Bagoly mondja verébnek........

Utolsó előtti válaszoló aki szép kis szöveget vágott itt le, csodásan fogalmazol csak épp a te szövegelésedre sem kíváncsi senki az égegyadta világon. Mindenkit elküldtél a jó fenébe, de tudod ez sem érdekelt ám senkit, szóval vegyél vissza és ha ennyire felidegesíted magad akkor nem fröcsögnöd kell, hanem kilépni a kérdésből és átmenni olyan kategóriába ami nem idegesít, keresni mondjuk egy "mit főzzek ma?" típusú kérdést és akkor nem mennek szét a gyenge idegeid, ráadásul nem kell az idődet sem vesztegetned mindenféle fogalmazási házifeladatokkal hogy elküldj mindenkit a francba egy olyan topikban ahol a te véleményed sem ér többet mint bárki másé!

2011. máj. 16. 18:40
 45/100 xStefix ***** válasza:
73%

Na miután ilyen szépen elküldött mindenki mindenkit, térjünk vissza a kérdésre:

Mivel nekem nincs személyes tapasztalatom, erről nem tudok nyilatkozni.

De, nem hiszem, hogy tudatalatt gyermeket szeretnél. Ha így lenne, felvállaltad volna valószínűleg.

2011. máj. 16. 18:49
 46/100 anonim ***** válasza:
24%
Olyan szívesen megmondanám megint a véleményem, de basszus fáradt vagyok én ehhez..
2011. máj. 16. 18:56
 47/100 xStefix ***** válasza:
83%
(Kérdező, nem tudom, mennyi fórumos tapasztalatod van, de ha még nincs, akkor most beleugrottál a mélyvízbe. A fórumok így működnek, pláne, ha anonimak: mindenki kritika nélkül kimondja, amit gondol, akkor is, ha átgázol másokon. Nem ez az első olyan téma és topik, ahol ilyesmi van és nem is hiszem, hogy az utolsó. - De valahol tényleg az van, hogy mindenkinek joga van leírni, amit akar, akár pro, akár kontra. Az már mondjuk más kérdés, ki milyen stílusban teszi ezt...)
2011. máj. 16. 19:09
 48/100 anonim ***** válasza:
82%

17:34

Nagyon sajnalatos ami veled tortent, de pont az ilyen esetekre irtak meg a leginkabb abortusz-ellenesek is, hogy van indokolt eset.

Aki meg ugy kezdi a mondokajat, hogy "mennyi bunko van itt..." es utana igyekszik bunkosagban tultenni mindenkin, eleg erdekes. :)

A szabad velemeny nyilvanitas szerintem mindenkit megillet es le lehetne irni barkinek a sajat velemenyet, szemelyes tapasztalatait egymas anyazasa nelkul.

Ez peldaul pont egy olyan tema ami igencsak megosztja az embereket, igy sok hozzaszolas fog szuletni, ami nem konkretan a kerdesre valasz de kapcsolodik a temahoz.

2011. máj. 16. 19:20
 49/100 anonim ***** válasza:
76%

Nem kérte senki a véleményeket, csak a konkrét választ a kérdésre szóval nem baj ha fáradt valaki a véleményhez, mert válasz kell, nem vélemény.

Szerintem sem akarsz gyereket kérdező különben nem ilyen lelkiállapotban lennél most, hanem teljesen összetörten.

2011. máj. 16. 19:42
 50/100 anonim ***** válasza:
62%

Na, én már csak korrigálnék.... Egy 17 hetes magzat, ahogy azt valaki mondta, hogy felsírt, eleve nem egy átlagos abortusz lehetett, hiszen az a TIZENKETTEDIK hétig van. Szóval az valszeg egészségügyi volt, úgyhogy ne siránkozzatok :)

A másik meg... A néma sikoly c. dokumentumfilmben nem 12 hetes magzatokat szednek ki, hanem annál idősebbeket... Ami manapság TILOS. Még jó hogy a fejlettebb magzat "nehezebben" viseli..

És persze..szegény gyerek, nem engedik megszületni... Álszent, és buta emberek vagytok, hogy nem látjátok azt, mért jobb egy felelőtlen tininek pl elvetetni azt a babát...

2011. máj. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!