Aki nemrégiben esett át terhesség megszakításon, hogy érzi most magát? Gondol rá, bánja, vagy sem?
Én 1 hónapja voltam. Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom. Ennek ellenére, itt az oldalon is, főként a terhes kérdéseket olvasom, képeket nézegetek állapotos nőkről stb.
Lehet, hogy tudatalatt gyermeket szeretnék?
Érdekes,hogy még a véresszájú abortuszellenes fröcsögők is "elfogadhatónak" tlaálják egy erőszakból fogant,vagy beteg (nem is kell "nagyon" betegnek lenni lsd Down kór) gyerek elvetetését. Miért?Ők talán nem "egy kis élet,akit nem hagysz megszületni"? Ő nem a gyereked akit hidegvérrel meggyilkolsz ? (általában ezek szoktak a leggyakrabban elhangzó szitkok lenni azokra,akik abortuszon esnek át BÁRMIYLEN OKBÓL)
Én csak azt tudom,hogy a korlátoltságnál csak az álszentséget utálom jobban. És van olyan helyzet,amikor 0 az esély a gyermek megtartására,foganhat védekezés mellett is. Egyébként nyilván az embrió/magzat is él,de azt sokan elfelejtik hogy a kérdező,és a kérdező családja,párja,akárki akit érintett volna (valószinüleg negativan) a gyerek érkezése is ÉLŐLÉNYEK.Vagy ők nem élnek? Az ő életük nem számit,hoygha tönkremegy?hogyha egyszerűen SEMMILYEN körülmény nem adott,hogy egy gyerek megszülessen,akkor miről beszélünk?
Persze tudom,hogy ezek a szavak nem fognak célba érni.Ugyanazt tudjátok cska hajtogatni,már kivülről fújom: kis életke,néma sikoly,gyerekgyilkos,szívtelen,szörnyűséges önző állat
Nme unjátok még? Ki a faszom kérdezte tőletek,hogy mit gondoltok az abortuszról?Hogyha nektek nem volt benne részetek,miért válaszoltok egy olyna kérdésre,ami a tapasztalatokról kérdez? Kivánom nektek,hogy soha ne kerüljetek olyan nehéz helyzetbe,hogy ne legyen más megoldás,pedig megérdemelnétek.Akkor talán magatokba tudnátok kicsit nézni.
üdv:egy nő akinek NEM volt abortusza,viszont már iszonyatosan idegesit,hogy néhány ember semmi msát nem tud ehhez a témához hozzászólni,csak szitkozódni,fröcsögni,itéletek hozni,meg erkölccsőszködni,álszenteskedni.
Utolsó két hozzászóló, tündérien szidjátok a fröcsögőket, de ti UGYANÚGY FRÖCSÖGTÖK, CSAK épp nem ugyanazon okból. Bagoly mondja verébnek........
Utolsó előtti válaszoló aki szép kis szöveget vágott itt le, csodásan fogalmazol csak épp a te szövegelésedre sem kíváncsi senki az égegyadta világon. Mindenkit elküldtél a jó fenébe, de tudod ez sem érdekelt ám senkit, szóval vegyél vissza és ha ennyire felidegesíted magad akkor nem fröcsögnöd kell, hanem kilépni a kérdésből és átmenni olyan kategóriába ami nem idegesít, keresni mondjuk egy "mit főzzek ma?" típusú kérdést és akkor nem mennek szét a gyenge idegeid, ráadásul nem kell az idődet sem vesztegetned mindenféle fogalmazási házifeladatokkal hogy elküldj mindenkit a francba egy olyan topikban ahol a te véleményed sem ér többet mint bárki másé!
Na miután ilyen szépen elküldött mindenki mindenkit, térjünk vissza a kérdésre:
Mivel nekem nincs személyes tapasztalatom, erről nem tudok nyilatkozni.
De, nem hiszem, hogy tudatalatt gyermeket szeretnél. Ha így lenne, felvállaltad volna valószínűleg.
17:34
Nagyon sajnalatos ami veled tortent, de pont az ilyen esetekre irtak meg a leginkabb abortusz-ellenesek is, hogy van indokolt eset.
Aki meg ugy kezdi a mondokajat, hogy "mennyi bunko van itt..." es utana igyekszik bunkosagban tultenni mindenkin, eleg erdekes. :)
A szabad velemeny nyilvanitas szerintem mindenkit megillet es le lehetne irni barkinek a sajat velemenyet, szemelyes tapasztalatait egymas anyazasa nelkul.
Ez peldaul pont egy olyan tema ami igencsak megosztja az embereket, igy sok hozzaszolas fog szuletni, ami nem konkretan a kerdesre valasz de kapcsolodik a temahoz.
Nem kérte senki a véleményeket, csak a konkrét választ a kérdésre szóval nem baj ha fáradt valaki a véleményhez, mert válasz kell, nem vélemény.
Szerintem sem akarsz gyereket kérdező különben nem ilyen lelkiállapotban lennél most, hanem teljesen összetörten.
Na, én már csak korrigálnék.... Egy 17 hetes magzat, ahogy azt valaki mondta, hogy felsírt, eleve nem egy átlagos abortusz lehetett, hiszen az a TIZENKETTEDIK hétig van. Szóval az valszeg egészségügyi volt, úgyhogy ne siránkozzatok :)
A másik meg... A néma sikoly c. dokumentumfilmben nem 12 hetes magzatokat szednek ki, hanem annál idősebbeket... Ami manapság TILOS. Még jó hogy a fejlettebb magzat "nehezebben" viseli..
És persze..szegény gyerek, nem engedik megszületni... Álszent, és buta emberek vagytok, hogy nem látjátok azt, mért jobb egy felelőtlen tininek pl elvetetni azt a babát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!