Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nemrégiben esett át...

Aki nemrégiben esett át terhesség megszakításon, hogy érzi most magát? Gondol rá, bánja, vagy sem?

Figyelt kérdés

Én 1 hónapja voltam. Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom. Ennek ellenére, itt az oldalon is, főként a terhes kérdéseket olvasom, képeket nézegetek állapotos nőkről stb.

Lehet, hogy tudatalatt gyermeket szeretnék?

2011. máj. 16. 13:13
 31/100 anonim ***** válasza:
73%
Ha egészségügyi oka van az abortusznak, vagy valamilyen egyéb nyomós ok, és itt nem a felelőtlen tinikre gondolok, akkor mint "szükséges rossz" nincs ellenvetésem. Viszont undorítónak találom, hogy manapság mindenki fűvel-fával összefekszik, meg szex-barátság, meg stb, mert hogy az milyen trendi, de az senkinek nem jut el a kis agyáig, mi van, ha baleset történik, vagy akár védekezés mellett becsúszik a baba, szaladok abortuszra? Nah az ilyen emberek undorítóak és felelőtlenek. Lehet, hogy jó a szex, de a helyén kéne kezelni, nem azt mondom, hogy esküvőig várni :), de 18 alatt abszolút nem helyeslem a nemi életet, valamint véleményem szerint, csak olyan kapcsolatban kellene, hogy helye legyen a szexualitásnak, ahol éppenséggel nem akkora tragédia, ha beköszönt a gyerek, és a felek az életük megfelelő átszervezésével meg tudják tartani.
2011. máj. 16. 14:38
 32/100 anonim ***** válasza:
63%

Azokhoz, akik azért mentek abortuszra, mert nincs munka meg pénz és szerintetük a magzat nem ember:

Mit szólnátok ha egy napon anyátok elétek állna hogy

"Drága gyermekem sajnos ma kirúgtak a melóból szóval sajnos nincs pénz a továbbtanulásodra meg a kettőnk kajájára ezért most elmegyünk és kinyíratlak hogy ne nyomorban kelljen élned ezekután"

Ezen elgondolkodtatok már? Aki anyagi dolgok miatt vállalt abortuszt elgondolkodott azon hogy BÁRMIKOR kirúghatják meg eladósodhatna, akkor odamenne a megszületett gyerekhez hogy sorry nincs pénzem rád???

2011. máj. 16. 14:48
 33/100 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, a sezx ezért is elsősorban a felnőttek "játéka" mert a libák még kicsik hozzá és inkább babázniuk kéne mert ha Barbie-t meg Kent dugatják össze akkor azoknak tutira nem lesz gyerekük nekik meg nem kéne abortuszra menni.
2011. máj. 16. 14:51
 34/100 anonim ***** válasza:
0%

14:51

Hehe!

"Ma meg csak a Barbie-val szopatom a Ken-t,

de ha megnovok majd en leszek a King of Orient." Belga :)

2011. máj. 16. 14:57
 35/100 anonim ***** válasza:
0%
:))
2011. máj. 16. 15:04
 36/100 xStefix ***** válasza:
9%

És mit véstél belőle a fejedbe, kedves Kérdező?

(Őszintén és nyugodtan kérdezem, csak a gépen nem megy át a stílus, sajnos.)

2011. máj. 16. 15:15
 37/100 anonim ***** válasza:
71%

*A legjobb barátnömnek is kb. 2-3 hete volt a második.:(((

Szegényt én nagyon sajnálom, mert a kö.ög pasija miatt kellett elvetetnie. Azt hazudta neki, hogy ha terhes lesz, akkor közösen felnevelik, ne védekezzenek. Terhes lett, aztán a pasi közölte, hogy erre nincs felkészülve és nem kell neki a gyerek. Pedig a barátnöm mindennél jobban akarta ezt a picit!!!!!! De akkor próbaidön volt, szülei nem támogatták semennyire sem, pedig nem tini már....

Már megbocsáss, de csak a különösen buta libák veszik ezt be, 16 évesen. Ha egy felnőtt nő ilyen h*lye, viselje a következményeket. Nem az életkortól leszünk felnőttek, hanem attól, hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért.

Mellesleg ha annyira nem akar volna babát, védekezett volna. Ha meg annyira akarta volna, vállalja egyedül is. Mondani sokmindent lehet, de én ezt a mindennél jobban dumát nem veszem be. És hagyjuk már a szülőket. Semmi közük hozzá, felnőttek vagyunk.

2011. máj. 16. 15:32
 38/100 anonim ***** válasza:
32%

*Nem mondanám, hogy bánom, mert nagyon sok mindenkit bántottam volna, ha megtartom.

Kérdező, egy kérdésem lenne: hol vagy TE a történetben? Mit szerettél volna te magad, igazán? Hogy döntöttél volna, ha a saját érdekeidet nézed. Egyáltalán... hogy lehet egy ilyen fontos kérdésben mások érdekei alapján dönteni? Tudod, néha KELL önzőnek lenni. Ez pl. egy olyan döntés lett volna. Most már mindegy sajnos, de legközelebb a saját érdekeidet nézd hasonló esetben. Mert a TE tested, a TE gyereked, a TE életed.

2011. máj. 16. 15:35
 39/100 anonim ***** válasza:
29%
Úristen mekkora bunkók itt egyesek. Hála a jó istennek nem ilyenekkel vagyok körülvéve. Menjetek osszátok az észt máshol, a fene nem volt kíváncsi sem az abortusz melletti sem az abortusz elleni érvekre.
2011. máj. 16. 17:15
 40/100 anonim ***** válasza:
89%
Engem 13 éves koromban (11 évvel ezelőtt) megerőszakoltak. Pedig nem tettem semmit, pusztán csak egy ártatlan, szőke copfos, kék szemű kislány voltam...ha menstruáltam volna már, terhes is lehettem volna. Ki ítélne el egy 13 éves megerőszakolt gyereket az abortusz miatt? Igenis, van olyan helyzet, amikor nincs más választás...
2011. máj. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!