Miért mondják a szüleim, hogy nincs pénzünk arra, hogy nekem vegyenek valamit?
Apukám baromira skót, ha elszakad a nadrágon akkor is szinte hisztizik, hogy újat kell venni... Sosem volt pl márkás cipőm, nem merek egyszerűen kérni.
Alapdolgok miatt is kiakad, pl a samponom 1000 Ft-ba kerül, és még így is hígítom, hogy minél tovább kitartson, mert ezért is hisztizik... Akkor is kiakad, amikor pl tampont veszek.(pedig még kedvezménye is van a boltban)
Most láttam 1 tök jó telefont, csak megemlítettem, hogy jól néz ki, erre egész nap azon volt kiakadva, meg elmondta vagy 100x, hogy nekem sosem lesz olyanom...
Nem értem, miért ilyen.. Amúgy amikor kandallót csináltatott, akkor a legdrágábbat vette meg..
Akkor nekem miért kell könyörögni egy nadrág vagy bármi miatt?
16/L
Talán azért, mert másra kell a pénz. Pl. a kandallóra...
Ha lesz saját kereseted, azt veszel belőle, amit akarsz (pardon: amire elég lesz).
Mellesleg, nekem sem volt soha márkás cipőm, se minden hónapban új telefonom, valami csoda folytán mégis élek..
ez a természete. tesóm bádogos és a főnökei folyamatosan sírnak h nincs pénz nincs pénz. havi szinten keresnek 600-at mert jól megy a vállalkozás.
sztem kérj tőle pénzt és szokd meg a rinyálását. tudom irritáló viszont az emberi természettel sokmindent nemlehet kezdeni azért is mivel te vagy a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!