Anyum benyitott a fürdőszobába, amikor épp valami olyat csináltam, amit nem kellett volna. Mit mondjak neki?
ez természetes
mennyi idős vagy és milyen nemű? én tiszteletbe tartanám a gyerekem dolgait, nincs ebben semmi szégyelleni való
Megértem, hogy ciki, egyszer én is így jártam, csak engem a bátyám lepett meg...
Szerintem meg pont, hogy nem fog ebbe beleszólni. Egy normális szülő az ilyesmit nem kéri számon a gyerekétől. Na meg gondolj abba bele, hogy elvileg neki is ugyanolyan ciki ez a helyzet, akkor meg minek hozná föl? :)
24/N
Az anyud is írt ki ide kérdést, te vagy a 12L akkor.
Ne csinálj semmit, hisz természetes, h kezded felfedezni a tested. Ha beszólogatna, válaszolj neki vissza, h inkább te simogasd, mint egy fiú. :)
De, ha normális, semmit nem mond majd.
Szülőként két dolgot tennék:
1. megtanulok kopogni
2. veszek zárat a fürdőre
Egyébként ha előhozza, akkor en garde!
Kérdezz rá, jobban örülne-e annak, ha egy másik neművel szexelnél a házon kívül?
Senki se esik teherbe, nem kapsz el semmit, és a tenyered se lesz tőle szőrös.
Hidd el, bármibe lefogadom, hogy anyád is szokott maszturbálni (fogadnék abban is, hogy a fürdőben), és neki is kínos.
Erősen kétlem, hogy elő fogja hozni, legfeljebb egy ideig sűrűn fog kopogni, ha kell, ha nem.
általában a szülők pont ezért nyitogatnak ajtót a gyerekre
előttük nincs magánélet sajnos, mert azt nem hagyják meg.
és szerintem most a szülő zavarban van
azt sem tudja mit mondjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!