Csináltam egy nagy butaságot, szerintetek meg büntetnek? Bőv lent.
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre,vagy is a bankba hogy Januárban lejárt a személyim,én én nem figyelgettem észre sem vettem.Csüt kaptam időpontot Szerintetek mire számithatok?2011. aug. 20. 10:19
1/11 anonim válasza:
Én egy évig futkostam lejárt személyivel, mondjuk épp sehol sem kérték, de mikor újracsináltattam, nem szóltak egy szót se.
2/11 anonim válasza:
Hát ha egy rendőr igazoltat, akkor megjárhatod. Csináltass gyorsan újat!
3/11 anonim válasza:
Nem büntetnek meg, csak - ha jól tudom - nem 1500-ba, hanem 3000-be fog kerülni a hosszabbítás.
4/11 anonim válasza:
Én több mint egy évig nem vettem észre. Semmi nem volt, ugyanúgy 1500, 3000 csak akkor, ha elveszíted v nevet változtatsz.
5/11 anonim válasza:
jan 24én járt le az enyém. ha nem kell a postán átvennem egy ajánlott levelet, még ma sem tudok róla. 1500ba került, 1hét alatt kész lett az új. ha megoldható, ne vezess addig, azt hiszem a rendőr 10re büntethet miatta
6/11 DereX válasza:
Hát ennél nagyobb butaságot életedben ne csinálj és nem lesz gond. amúgy tekintve, hogy jogsival meg útlevéllel is igazolhatod magad, sztem nem probléma, hogy lejárt és nem aznap hosszabbítod meg...
7/11 anonim válasza:
nekem 4 évig volt lejárva , sose használtam ezért nem vettem észre
8/11 anonim válasza:
Kapsz ideiglenes személyit amíg elkészül az új és 1500 fortintba kerül.
9/11 anonim válasza:
Most csináltattam újat, olyan 3 hete, februárban járt le. Az ideiglenes 300 ft, a rendes 1500. Ha nem akarsz fölösleges órákat állni az okmányirodában, előre fizess be a postán egy 1500-as csekket (ott lehet kapni, mondod, hogy a személyihez kell, tudni fogják, miről van szó), elviszed a bizonylatot, és egy füst alatt lerendezel mindent. Egy hónap múlva lesz új személyid, addig az ideiglenest használod.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem már kb 7 éve nincs új személyim, kérték már - utána kell nézni: a jogosítvány, útlevél stb. ugyanúgy el kell, h. fogadják...
El is szokták...- már repültem, és államhatárt is átléptem nélküle...ek lelkesen csinál
Magyar h*lyeség, h. ugyanarról x+n darab kártyád van. És az emberek lelkesen csináltatják is... :-/
Az államnak tuti "potya" bevétel - akkor miért ne hagyná... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!