Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után azzal dobott ki, hogy már nem szeret úgy, mint az elején.1 héten át sírtunk egymásnak a telefonba. Aztán csináltam egy butaságot, ami miatt vita volt. Most 3 hét után egy beszélgetés után mit gondoljak? Van még esély? (olvasd tovább. )
kérdés: és ezt fogod csinálni karácsonyig? (ivás - szerk.)
Gábor: nem hinném
kérdés: előtte már leállsz hogy majd ha felkeresed barátnőd akkor tiszta legyél?
Gábor: most is tiszta vok
szépen, illatosan, szakáll nélkül kell újra visszahódítani
Gábor: kit?
kérdés: barátnőd?
Gábor: arra biztosan nem kerül sor
kérdés: új pasi?
Gábor: nem
kérdés: új csaj?
Gábor: nem, de nem fogok vissza táncolni
Gábor: 1szerűen már nem szeretem és nem is vágyok arra h vissza menjek
kérdés: ennyire rossz volt?
Gábor: nem de az már a mult
kérdés: de változott olyan irányban ami nem tetszett? vagy hát mivel lehet ezt nálad kiváltani?
Gábor: túlzott rámtapadás, ezzel a gyerekekkel és házasságal nyaggatás
kérdés: és melyik jobb? ha te szeretsz valakit ennyire vagy más szeret téged?
Gábor: a tökélete az lenne h ha mind2en, de úgye az marha ritka
kérdés: te nem szeretted őt úgy?
Gábor: de csak nemtom mért múlt csak így el
kérdés: tudod saját magad vered át. azt írtad a legjobb ha mindkettő egyformán szereti a másik félt. és hogy ugye bár ritka. aztán mondod hogy te is úgy szeretted őt mint ő téged. ??? nem értelek
Gábor: az a vicc h én se magam, de annyiba tisztába vagyok magammal h nem akarom
Nem akarja a Gábor visszahódítani a barátnőjét!
Egyértelmű a helyzet.
A szerelem elmúlt részéről és kész! Ne vedd magadra, nem te
tehetsz róla. Vannak ilyen emberek, akiknek elmúlik és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!