Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a dadámnak, hogy...

Mit mondjak a dadámnak, hogy mit vegyenek a szülők nekem évzáróra?

Figyelt kérdés
Óvodáról van szó, és nem szoktak vásárolni csak a végzős csoport. Na már most én három évig tanítottam ezeket a gyerekeket, majd utolsó évre átvette mert muszáj volt egy másik óvónő, összevegyítve az ő csoportjával. A régi tanítványaim szülei nekem is akarnak venni ajándékot, hiszen 3 évig én tanítottam őket, de nem tudják mit vegyenek. A dadámat bízták meg, hogy tudakolja meg tőlem. Ez olyan kínos számomra, de az is az, mikor megkapod a 20-ik pohár szettedet. Nem nagy ajándékra gondolok, mert nem sok gyerekről van szó. valami jó ötlet? Ami nem drága, de hasznos?
2011. jún. 7. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy mire van szükséged esetleg például a konyhában, ami hasznosan jöhet.. Vagy csak valami dísztárgy.. nem tudom, gondold végig, hogy hiányzik-e valami, amit ajándéknak lehetne adni, és nem méregdrága. :)
2011. jún. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!