Mekkora esélyem van arra, hogy ne vegyenek fel a második szakra sem, mert nem azt jelöltem meg első helyen?
A napokban rám hozták a frászt, és már elég sok ideje ezen rágódok. Ha nekem van 443 pontom, és megjelöltem egy szakot, ahol 390 volt tavaly, de idén túl kevés a jelentezkő, így valószínű, hogy nem fog indulni. Második helyen egy olyan szak szerepel, ahol tavaly 314 pont kellett, tehát nekem bőven megvan a pontom. De azt állítják többen is az ismerettségi körömben, hogy mivel nálam nem első helyen szerepel, ezért elbuktam, hogy oda felvegyenek, hiába van több pontom. Ez most igaz? Nagyon rám ijesztettek. Nem szeretném, hogy ne tudjak továbbtanulni ezért. Rengeteget tanultam világ életemben, mindig is szerettem volna fősulira/egyetemre menni, és meg sem fordult a fejemben korábban, hogy ne vegyenek fel, de most nagyon megijedtem. Aki jártas a témában, legyen szíves válaszolni.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Dehogyis!
Engem is oda vettek fel amit másodiknak jelöltem meg.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megnyugtattatok. Csak az ember az utolsó napokban már ideges, és akkor jönnek az ilyen hülye elméletek is. Én is azzal érveltem, hogy de hát miért vennének fel kevesebb pontosat, de mások meg azzal érveltek, hogy az is számít, hogy az ember mennyire szeretne egy szakot, tehát hova rakta. De én is gondoltam, hogy ez hülyeség, de mégis az embert úgy el tudják bizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!