Ha tavaly 300 volt a ponthatár oda, ahova szeretnék menni (PPKE- JÁK jogász-költségtérítéssel) és nekem 344 pontom van, akkor van rá esély, hogy annyit emelnek rajta, hogy ne vegyenek fel?
Bárki bármit mond, az csupán feltételezés. Volt már rá példa, hogy 80 pontot is emelkedett egy szakon a ponthatár. 21-én kiderül minden, nyugi, 2 hét nem a világ vége.;)
Amúgy mivel költségtérítéses, én azt saccolom, hogy simán bejutsz. Nyugi.
Felvenni felvesznek, de ha pl. a törid miatt ilyen rosszak a pontjaid, akkor egy évet nem húzol ki.
Hajts rá a törire mindenképpen, jogon nem úgy megy, hogy majd kikderesed az atlaszból, fejből kérik az összes király uralkodásának idejét, stb, és ha nem tudod, elég rossz benyomást fogsz tenni. :D (nem bántásból mondom, ez egy jó tipp)
Én is PPKE-JÁK-ra szeretnék menni. Addig még van 2 évem. Szeptemberben kezdem a 11.-et mit javasoltok, hogy tudnám megmászni ezt a nagyobb hegyet??
Miből kell nagyon ráhajtani, mit hogyan csinálhatnék?
(Tudom, hogy addig minden rengeteget fog változni, de egy kiindulási alap mégis csak jó lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!