Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bűntudatotok ha sokat...

Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?

Figyelt kérdés
Ma bementem 3 drogériába és mindenhol fantasztikus akciók vannak. Imádok sminkelni és krémem stb is elfogyott. Vettem rengeteg dolgot smink cuccokat hajápolókat arckrémet tusfürdőt szóval mindent ami kell és hát itthosz összeszámolva a két nagy szatyor cuccra 28 ezret költöttem el. Pedig szinte minden akciós volt pl 3000 forintos szájfény 349 forintért. Párom sem mondott semmit csak mosolygott, hogy próbálgatom az új cuccaim mint egy kis gyerek meg tényleg sosem problémázik ha veszek bármit is de mégis annyira bűntudatom van.. mivel múlt hónapban pedig ruhákra költöttem kb ennyit és sosem szoktam ilyen sokat költeni nincs adósságunk meg semmi. Az én hülyeségem, hogy büntudatom van vagy más is van így?
2011. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért is nem értem mi volt tulajdonképpen a kérdés kiírásának az értelme. Akinek sok pénze van sokat költ, akinek kevés az keveset. Ennyi.
2011. máj. 7. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!