Ugyanúgy adtok magatokra házasság, együttélés óta, mint régen? (külsőre gondolok)
Én miután össze költöztem a párommal kissé megváltoztam. Nem sminkeltem kora reggel, csak ha indultunk valahova stb. :) Viszont nem tetszettem így magamnak, szóval azóta jobban adok magamra mint valaha. :)
Könnyen el lehet hagyni magunkat, de nem szabad! :)
Mióta párommal élek, nőtt az önbizalmam. Ő ébresztett rá, hogy NŐ vagyok. Előző barátom rettentő kritikus volt...
Ő is megmondja, ha valami nem tetszik, viszont ő bíztat, hogy szélesítsem a ruhatáram, megmondja mi áll jól-pl. mióta vele vagyok, imádok magassarkút hordani. Mások is mondták, hogy kisugárzásom is megváltozott.
igen, mert ezt én sosem más miatt csináltam hanem magamért. reggel az első dolgaim között van egy kis sminkelés,fésülködés ,tini korom óta ( ha volt valakim ha nem) az öltözködésre is mindig adtam, sosem megyek ki pl melegítőben az utcára. rendszeresen sportolok és figyelek az evésre , ez is már régi dolog, a sport meg a hobbim is.
Szóval összegezve semmi nem változott azzal hogy házas vagyok és a jövőben sem fog, mivel nem a páromért teszem hanem magamért és nekem ez nem fáradság.
a smink nálam alapfelszereltség :D
nos, kicsit híztam mióta együtt élünk, mert kis drága lelkem úgy gondolja, h milyen jó, ha minden este csokival lep meg. erről lebannoltam, mert inkább fogynom kéne :D
amúgy kb semmi nem változott. tudja, hogy néha én is vagyok nyúzott, szőrös, reggel nem rózsaillatú szám, és vannak pattanásaim.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!