Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugyanúgy adtok magatokra...

Ugyanúgy adtok magatokra házasság, együttélés óta, mint régen? (külsőre gondolok)

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én három éve lakom együtt a párommal. az elején soha nem látott smink nélkül, kora reggel rohantam a mosdóba, smink, frizura... de próbáltam úgy csinálni, hogy azt higgye, így ébredek. :D Aztán rájöttem, hogy hülyeség. És amin mindig meglepődök, olyankor dicsér meg legjobban, amikor smink nélkül, kócosan vagyok...

Ami eddig megmaradt, hogy mindig csinosan öltözködöm akkor is, ha egész nap nem megyünk sehova.. de újabban, hogy hideg van, rájöttem, milyen melegek, pihepuhák a párom pulcsijai, és felveszem őket a ruhám fölé.... próbálok leszokni :D

2010. okt. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!