Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?
Hát én inkább krémeken spórolok.
A sok vegyszeres mit-tudom-én-mi-van-benne krémek helyett inkább gyógyszertárit veszek. Egy óriási doboznyi 500 ft.
Hát, nekem is akad, pedig ennyi pénzt kb. 3 hónap alatt költök el.
21:38
Mit veszel? Érdekelne :)
Gondold át mindig kétszer, hogy tényleg szükséged van-e rá és fogod-e használni. Gondolom te sem tudsz belátható időn belül elhasználni 30000 forintnyi sminkcuccot. De jól mondták előttem is, hogy amíg megteheted anyagilag és nem megy a családod rovására, addig senkinek semmi köze hozzá.
Én például idén adtam fel azt a tipikus gimis kinézetem és kezdtem kicsit nőiesen öltözni. Simán elköltöttem én is ennyit az utóbbi időben. Volt bűntudatom az elején, de aztán rájöttem, hogy hülyeség, mert a saját pénzemből vettem a cuccokat (vagy szülinapomra kaptam párat) és tényleg hordok mindent, amit vettem. Amit meg már nem hordok és még jó állapotú, az megy a Vöröskeresztnek.
Ezt a két hónapot fogd fel ruhatár frissítésként, vagy aminek gondolod, de figyelj, hogy ne váljon rendszeressé. Én pl a vásárlások után megfogadtam, hogy a vizsgaidőszak végéig be nem teszem a lábam se ruhaboltba, se drogériába.
L/20
Ha leértékelés van, akkor nemhogy bűntudatom lenne, de mindig büszke vagyok magamra, hogy milyen jól vásároltam.
Feltéve, hogy jobbára hasznos dolgokat vettem, amit amúgy is szoktam.
28 ruppót nem igazán költök el sminkcuccokra egyszerre, az már feleslegesnek érzem. Viszont a szezonális ruházati leértékeléseken ennél többet szórtam szét, és örvendeztem a jó fogásoknak. (Hozzá kell tennem, hogy rá is fért a ruhatáramra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!