Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bűntudatotok ha sokat...

Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?

Figyelt kérdés
Ma bementem 3 drogériába és mindenhol fantasztikus akciók vannak. Imádok sminkelni és krémem stb is elfogyott. Vettem rengeteg dolgot smink cuccokat hajápolókat arckrémet tusfürdőt szóval mindent ami kell és hát itthosz összeszámolva a két nagy szatyor cuccra 28 ezret költöttem el. Pedig szinte minden akciós volt pl 3000 forintos szájfény 349 forintért. Párom sem mondott semmit csak mosolygott, hogy próbálgatom az új cuccaim mint egy kis gyerek meg tényleg sosem problémázik ha veszek bármit is de mégis annyira bűntudatom van.. mivel múlt hónapban pedig ruhákra költöttem kb ennyit és sosem szoktam ilyen sokat költeni nincs adósságunk meg semmi. Az én hülyeségem, hogy büntudatom van vagy más is van így?
2011. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Nekem már nem lenne!

Férjem 10 ezreket szór el magára, az én és gyermekünk rovására.

Minden hónap utolsó 2 hetében nincs mit enni, mert hónap elején minden pénzét elveri. Tudod mikor kaptam én bármit töle? Soha!

Ezért nekem nem lenne már büntudatom de csakis akkor ha elöször a gyerek rendben lenne. A fèrjemet meg már nagy ívben lesz.rnám. Csak menjek vissza dolgozni....

Ha nem kell másra, ne legyen büntudatod. Ez kell és kész. Ennyit mindenki megérdemelne.

2011. máj. 3. 09:48
 32/51 A kérdező kommentje:
Persze ha a gyerekek (4 gyerekünk van) rovására menne tuti nem költenék meg hát nem is szoktam és igazából egy barátnőm tette belém ezt, hogy ő inkább a gyerekére költené ha lenne neki. De most ha nekik minden meg van akkor magamnak is adhatok néha nem?
2011. máj. 3. 18:55
 33/51 anonim ***** válasza:

Mivel kevés pénzből gazdálkodok és alkesz apám van, ezért akkor is bűntudatom van, ha szükséges dolgot veszek magamnak.

21/L

2011. máj. 3. 19:43
 34/51 anonim ***** válasza:
60%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-02 22:11

Melyik turiba jársz hogy ilyen olcsón vettél 20 ruhát? :O

Nálunk nagyon drágák a turik csak azért...

Amúgy annak csak gratulálni tudok,aki 8000ft-ot eltapsol egy szempillaspirálra.

Nekem kis gyerek fejjel is bűntudatom van ha anyutól kérek egy spirált,vagy egy alapozót. Tudom,hogy nem mindig tehetjük meg azt hogy vegyünk sminkcuccokat, így kb 2 havonta újítunk. Egy spirált max 1000ft-ért veszünk.

2011. máj. 5. 21:39
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Egy drogériában hogy lehet ennyit elkölteni, főleg, ha csupa akciós terméket vettél? Ezt nem nagyon értem...

Amúgy attól függ, miről van szó. Egy cipőért nem sajnálok pár tíz ezret, ha bőrből van és jó minőségű, de egy rúzsért vagy egy felsőért már nagyon is sajnálnám ugyanazt az összeget.

Bűntudatom nem szokott lenni, mert kétszer is meggondolom, hogy megvegyem e az adott terméket és, hogy valóban szükségem van e rá.

2011. máj. 5. 21:45
 36/51 anonim ***** válasza:
58%

Ha sok a pénzed (és valószínűleg igen ha ennyit el tudsz szrni szépségcuccokra) és nem úgy szórod hogy pl. kaját vonsz meg párod elől vagy tartoztok, vagy számlaelmaradásotok van, akkor nem gáz. Mindenki annyit költ magára amennyit akar ha megteheti. Ha úgy szórod hogy közben tartozol valakinek vagy mondjuk hó végén már kölcsön kell kérni az gáz, de ha nincs ilyesmiről szól akkor miért is lenne baj?

De ezért kiírni kérdést hogy elköltöttél szépítkezésre 30 ezret és bűntudatod van, felesleges volt. Örülj hogy ennyi pénzed van és megteheted, ehhez nem kell netes közönség szerintem.

2011. máj. 6. 11:41
 37/51 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod,ha megengedheted magadnak.Én is megveszem ,ha valamit szeretnék.Két gyerekem van,nekik is megvan mindenük ami kell(biztos a tieidnek is). Akkor miért lenne bűntudatod? Attól,hogy vannak gyerekeid ,még magadra is költhetsz.Nem értem miért mondta a barátnőd,hogy a gyerekekre költsd.
2011. máj. 6. 13:41
 38/51 anonim ***** válasza:
Van sajnos bűntudatom.:) Pedig nem kéne hogy legyen! Egyszer élünk. Amíg nem más rovására megy a költekezés, addig miért ne? A földi életünket tegyük olyan széppé amennyire csak lehet. Ha ehhez 28000 Ft-ot kell kiadni ám legyen. A sírba senki nem viszi magával a pénzt.
2011. máj. 6. 14:43
 39/51 anonim ***** válasza:

Hát örülök, hogy ekkora válság van az országban.. nem pénzügyileg, az már tuti..

Nekem a havi kajám 15000 ft.. ennyi. Sminket sose veszek, van kézműves szappanom meg gyógyszertári arckrémem.. akkor már igénytelen vagyok? Szerintem 1000 ft-ból is lehet tisztának, gusztának lenni..

Amúgy ha ilyen jól megy, akkor miért lenne bűntudatod? Bár igazából az még jó jel, ha bűntudatod van, és érzed, hogy valami nem stimmel.. mert tényleg nem stimmel ennyi felesleges holmit összevásárolni. Ha gazdag lennék, akkor se vennék ilyen vackokat, van ezer jobb helye ennyi pénznek.

Amúgy ha van felesleges pénzed, ide is dobhatnál pár rongyot, meg lennének becsülve.

24L

2011. máj. 6. 14:45
 40/51 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bűntudatom,mert nem tudok sokat költeni magamra!!
2011. máj. 6. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!