Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?
A te hülyeséged. Egyedül élek, úgyhogy csak magamra kell költenem, néha velem is elszalad a ló. De nincs bűntudatom emiatt.
Ha lenne párom, vagy gyerekem, esetleg rászoruló szülőm, akire költhetném a pénzt, akkor igen, lenne bűntudatom, de így nincs.
Más is van így, ne aggódj. :) Én igyekszem mindig olyanokat venni, amire feltétlenül szükségem van, de ugye nem mindig a legolcsóbb, ami beválik, és múltkor én is rádöbbentem, h a testápoló, amit használok igazából 1400 Ft, vagy annál drágább, bolttól függően, és még elég sok dolog van így.
De nálam inkább a ruhák a kritikusak. Igyekszem racionálisan vásárolni, de mikor elkap a lendület nem mindig sikerül. Múltkor pl vettem egy csodaszép kabátot, aminek nagyon kényes a színe, már a harmadik felvétel után koszos volt, így nem sok helyre tudom felvenni. De a lelkemnek olyan jól esett, aztán jött a nagy bűntudat, h mi a francnak vettem meg egy alig használható cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!