Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bűntudatotok ha sokat...

Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?

Figyelt kérdés
Ma bementem 3 drogériába és mindenhol fantasztikus akciók vannak. Imádok sminkelni és krémem stb is elfogyott. Vettem rengeteg dolgot smink cuccokat hajápolókat arckrémet tusfürdőt szóval mindent ami kell és hát itthosz összeszámolva a két nagy szatyor cuccra 28 ezret költöttem el. Pedig szinte minden akciós volt pl 3000 forintos szájfény 349 forintért. Párom sem mondott semmit csak mosolygott, hogy próbálgatom az új cuccaim mint egy kis gyerek meg tényleg sosem problémázik ha veszek bármit is de mégis annyira bűntudatom van.. mivel múlt hónapban pedig ruhákra költöttem kb ennyit és sosem szoktam ilyen sokat költeni nincs adósságunk meg semmi. Az én hülyeségem, hogy büntudatom van vagy más is van így?
2011. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
96%
ha szükségem van a bizonyos dologra, akkor lelkiismeret furdalás nélkül költök magamra. De feleslegesen ritkán vásárlok.
2011. máj. 2. 21:20
 2/51 anonim ***** válasza:
96%

A te hülyeséged. Egyedül élek, úgyhogy csak magamra kell költenem, néha velem is elszalad a ló. De nincs bűntudatom emiatt.

Ha lenne párom, vagy gyerekem, esetleg rászoruló szülőm, akire költhetném a pénzt, akkor igen, lenne bűntudatom, de így nincs.

2011. máj. 2. 21:22
 3/51 anonim ***** válasza:
89%
A te hülyeséged. Nekem sosincs bűntudatom, ha magamra költök, én dolgoztam meg érte,azt csinálok a pénzzel, amihez kedvem van. Senkinek semmi köze hozzá.
2011. máj. 2. 21:24
 4/51 anonim ***** válasza:
31%
Bocs de jó hogy büntudatod van ez azért sok pénz ha van rá keret akkor is, pláne ha a múlt hónapban is elszortál ennyit.
2011. máj. 2. 21:25
 5/51 anonim ***** válasza:
86%

Más is van így, ne aggódj. :) Én igyekszem mindig olyanokat venni, amire feltétlenül szükségem van, de ugye nem mindig a legolcsóbb, ami beválik, és múltkor én is rádöbbentem, h a testápoló, amit használok igazából 1400 Ft, vagy annál drágább, bolttól függően, és még elég sok dolog van így.

De nálam inkább a ruhák a kritikusak. Igyekszem racionálisan vásárolni, de mikor elkap a lendület nem mindig sikerül. Múltkor pl vettem egy csodaszép kabátot, aminek nagyon kényes a színe, már a harmadik felvétel után koszos volt, így nem sok helyre tudom felvenni. De a lelkemnek olyan jól esett, aztán jött a nagy bűntudat, h mi a francnak vettem meg egy alig használható cuccot.

2011. máj. 2. 21:25
 6/51 anonim ***** válasza:
85%
Néha én is így vagyok vele. Amikor már 4-5 ezer forint felett vásárolok, pedig nem szoktam felesleges dolgokat venni. Inkább megvárom amíg akció lesz.
2011. máj. 2. 21:28
 7/51 anonim ***** válasza:
71%
Ha megteheted, akkor ne legyen bűntudatod. Én örülök, ha félévente tudok magamra venni néhány ruhadarabot, cipőt, még azokat is lelkiismeretfurdalással. A sminkcucc nekem már luxus, bár évente néhány alkalommal azért veszek egy-egy arckrémet, testápolót, szempillaspirált, mikor mit. Jaj, de irigylem azokat, akik havonta több tízezret elkölthetnek magukra.
2011. máj. 2. 21:32
 8/51 anonim ***** válasza:
44%
legalább ápolt vagy...:)néha belefér, ha nem minden hnapban, akkor ok.megérdemelted.neked is jár a kényeszteteés, úgyhogy most menj, és próbálj ki mindent, amit vársároltál.
2011. máj. 2. 21:33
 9/51 anonim ***** válasza:
50%
Amiért megdolgoztam arra költöm amire akarom,én nem fogok rongyokba öltözni,mert másoknak csak arra futja.
2011. máj. 2. 21:34
 10/51 anonim ***** válasza:
76%
Van, pedig alig költök magamra. A férjem állandóan ezért perlekedik velem, mert rá, és a kisfiunkra tény, és való sokat költök, magamra meg mindig csak úgy, hogy hatszor meggondolom. Nem tudom miért van így, ráadásul meg is engedhetném magamnak. De valahogy az nem okoz akkora örömöt. Ha a családomnak vásárolgatok az mindig jó érzés! :)
2011. máj. 2. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!