Ma bementem 3 drogériába és mindenhol fantasztikus akciók vannak. Imádok sminkelni és krémem stb is elfogyott. Vettem rengeteg dolgot smink cuccokat hajápolókat arckrémet tusfürdőt szóval mindent ami kell és hát itthosz összeszámolva a két nagy szatyor cuccra 28 ezret költöttem el. Pedig szinte minden akciós volt pl 3000 forintos szájfény 349 forintért. Párom sem mondott semmit csak mosolygott, hogy próbálgatom az új cuccaim mint egy kis gyerek meg tényleg sosem problémázik ha veszek bármit is de mégis annyira bűntudatom van.. mivel múlt hónapban pedig ruhákra költöttem kb ennyit és sosem szoktam ilyen sokat költeni nincs adósságunk meg semmi. Az én hülyeségem, hogy büntudatom van vagy más is van így?
Nincs olyan hogy feleslegesen kidobott pénz. Ha nem számít hogy mennyit költ valaki el, annak soha nem lesz bűntudata, legyen az az összeg bármennyi is. Azok védekeznek ilyesmivel akiknek nincs elég hogy költekezhessenek, és ezért irigyek azokra, akiknek ez nem gond. Ilyen egyszerű.
2011. máj. 6. 22:01
42/51 anonim válasza:
14:43 vagyok
Igen, ez így van. Sajnos nekem sincs annyi, amennyit szeretnék költeni magamra.:) De sosem irigyeltem azt aki megteheti hogy költsön magára. Nagyon jól teszi.Ha tehetném, igen is én is sokat költenék.Mert az is hozzájárul az ember boldogságához, hogy megveszi amit szeretne.
2011. máj. 6. 22:21
43/51 anonim válasza:
Ez álboldogság. A sok kencefice, szuper autó, márkás ruhák nem jelentenek VALÓDI boldogságot.. ezek nem értékek. Nem ezektől lesz boldog az ember, nem ezektől lesz teljes az élet. Ezek hamis dolgok és sz@r, hogy az emberek nagy része tényleg abban bízik, hogyha ezek megvannak, akkor teljesül az élet értelme.
2011. máj. 7. 07:45
44/51 anonim válasza:
Na itt is megtalálható a lóvés "irigyek vagytok" válaszolótól a valóban irigy válaszoló is, nem csalódtam a válaszokban amik egy ilyen kérdésre érkezhetnek :) (tisztelet a kivételnek, aki nem a "a földi javak nem okoznak boldogságot" álszent dumát képviseli és nem is a "megkeresek havi egy millát és el is csesz*m és más csak irigykedik mert én vagyok a pénzesliba")
2011. máj. 7. 12:17
45/51 anonim válasza:
"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:45" Arra nem gondolsz véletlenül hogy mindez mellett ott van a boldog családi élet is? A kettő együtt az igazi. Minden más csak fals beszéd.
2011. máj. 7. 12:30
46/51 anonim válasza:
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17" Ha az első válaszomat is elolvastad volna akkor most tisztában lennél hogy nem vagyok nő.
2011. máj. 7. 12:34
47/51 anonim válasza:
Nem ez volt a mondat lényege hanem ami mögötte van. Az ilyen zsebben turkálós kérdésben mindig megjeleneik a két véglet, holott van arany középút is.
Baráti házaspár eszméletlen gazdag, a bőrük alatt is pénz van, de nem költenek eszement módon, ha mégis kicsit elszalad a ló akkor a feleség szokta mondani hogy hú talán nem kellett volna, mert pazarlás. Tehát van olyan ember is, akinek sok a pénze mégsem szórja, vagy ha igen akkor azt fel is fogja ésszel. Ez a normális, azért mert valakinek sok van, az értékét attól még ismerheti.
2011. máj. 7. 13:07
48/51 anonim válasza:
Persze, ezzel nincs is baj, de az hogy valaki megvesz valamit és utána rájön, hogy még sincs rá szüksége, miközben felveti a pénz, nehogy már bűntudat kezdje gyötörni! Havonta 100 ezret szoktam átutalni beteg gyerekek megsegítésére meg állatmenhelyeknek, ezt sem érzem kidobott pénznek, mert segítek vele másokon. Ha olyat vennék ami azután nem kell azt is odaadom másnak és nem kidobom.
2011. máj. 7. 13:24
49/51 anonim válasza:
Ez valóban nem kidobott, hanem nagyon nemes dolog, ez valóban szép tőled!
2011. máj. 7. 13:56
50/51 A kérdező kommentje:
Látom megosztóra sikeredett a kérdésem! Aki azt irja, hogy ez áll boldogság annak üzenném, hogy van négy csodás gyeremekem egy férjem akivel évek óta csodás a kapcsolatom. Szóval ha ép egy kinyult melegitőben mászunk a fára a gyerekekkel akkor is tudok boldog lenni nem csak ha tökéletes sminkben és márkás ruhákban vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!