Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?
Hajjaj, de még mennyire.
Még ha csak 5000 forintot költök, akkor is.
nos, nálam mai nagy költekezés abból állt, h elmentem a kedvenc turimba, és 20db ruhát vettem 7000ft-ért. (nadrágok, pólók, pulcsik, övek) mindegyik kiváló minőségű márkás cucc.
ha valakinek kielégülést okoz, h ugyanezt a 7000ret 1 darabra tolja el, akkor tegye.
28ezret 3 hónap alatt költök el ruhára. smincuccot, testápoló szereket akkor veszek, ha elfogy, persze nézem az akciókat, de nem bolondulok meg, csak azért mert valami pár 100fttal olcsóbb.
nem érzem magam csórónak, elkölthetnék többet is, de inkább félre teszem. nekem sincs se hitelem, se adósságom, de ettől még nem érzem azt, h szórnom kéne a pénzt.
22:11-es kérlek súgd meg hova jársz! :)
Én is imádok vásárolni, és néha olyan bűntudatom van, pedig nem drága cuccokat szoktam venni:) Szeretek turiba járni, de azért ott is lehet sok pénzt otthagyni :) Miután megveszem, átjár a boldogság, mire hazaérek, lelkifurdalásom van, anyunak nem is mindig szoktam megmondani, mennyit költöttem összesen, hiába a saját pénzem költöm:) De ez a bűntudat csak addig tart, míg valaki meg nem jegyzi, hogy jól áll ez, csinos az, jól nézek ki, stb. :)Akkor már megérte rá a pénz:)
Nekem van 3 gyermekem (5 hós, 19 hós, 15 éves) szerencsére a mamák nagyon sokat adnak, mert elég jól élnek, egyedül.Van hogy beállítanak egy hónapra való pelussal, vagy 3 szatyor gyümölccsel vagy épp magával, hogy a nagylányom induljon vásárolni Vele.Szóval így könnyű magamra és a férjemre költenünk a pénzünket.A drogériában egy hónapban ott hagyok kb 10-20 ezret.És minden hónapban egyszer elmegyünk a férjemmel ruhákat venni, ott változó hogy mennyit költünk.Gyerekruhákat meg akkor veszünk , amikor már kinőtt valamit, vagy meglátunk valamit.A nagylányom pedig ha kér, adunk és megveszi magának. :-)(Persze azt azért sosem engedtem hogy nekünk adjanak,vagy vegyenek a mamák.Csak a gyerekeknek.)
30.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!