Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bűntudatotok ha sokat...

Van bűntudatotok ha sokat költötök magatokra?

Figyelt kérdés
Ma bementem 3 drogériába és mindenhol fantasztikus akciók vannak. Imádok sminkelni és krémem stb is elfogyott. Vettem rengeteg dolgot smink cuccokat hajápolókat arckrémet tusfürdőt szóval mindent ami kell és hát itthosz összeszámolva a két nagy szatyor cuccra 28 ezret költöttem el. Pedig szinte minden akciós volt pl 3000 forintos szájfény 349 forintért. Párom sem mondott semmit csak mosolygott, hogy próbálgatom az új cuccaim mint egy kis gyerek meg tényleg sosem problémázik ha veszek bármit is de mégis annyira bűntudatom van.. mivel múlt hónapban pedig ruhákra költöttem kb ennyit és sosem szoktam ilyen sokat költeni nincs adósságunk meg semmi. Az én hülyeségem, hogy büntudatom van vagy más is van így?
2011. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 napietus ***** válasza:
40%
"egyszer réges-régen a pénz ünnepélyesen megfogadta, hogy csak azé lesz, aki szereti őt" én szeretem, és nem szórom :) de ha kell valami, megveszem, és mindenből jó minőséget veszek, ami megéri az árát. így sosem érzem felesleges kiadásnak, és nincs rossz érzésem miatta. egyébként is az a rend, hogy az én fizum zsebpénznek van. magamra költöm, mivel gyerekem még nincs. szerencsére nem nagyon alacsony, így van, hogy el sem fogy mind (mondjuk igaz, hogy rezsire, háztartásra, kocsira, szóval az ilyen alap dolgokra nem költök ebből).
2011. máj. 2. 22:01
 22/51 anonim ***** válasza:
81%
Szerencsére én mindig megmenekülök az ilyesfajta bűntudattól, mert mire befizetem a számlákat és megveszem a legszükségesebb dolgokat a háztartásba, olyan kódis leszek, hogy szinte semmit nem tudok magamra költeni, nem hogy sokat. XDDD
2011. máj. 2. 22:01
 23/51 anonim ***** válasza:
47%
De 28.000-ret mi a jó Istenre lehet elkúrni egy drogériában? Én amikor nagyon ki vagyok fogyva (úgy értsd, hogy alapozó is elfogyott, szemspirál... stb) akkor sem költök többet 10.000-nél! Pedig veszek sampont, tusfürdőt, intim mosót, deót, betétet, minden szart.... érthetetlen, bocs.
2011. máj. 2. 22:02
 24/51 anonim ***** válasza:
42%
Én egy db szempillaspirálra is el tudok tapsolni 8000-et. (DiorShow)
2011. máj. 2. 22:04
 25/51 anonim ***** válasza:
87%

Hajjaj, de még mennyire.

Még ha csak 5000 forintot költök, akkor is.

2011. máj. 2. 22:06
 26/51 anonim ***** válasza:
80%

nos, nálam mai nagy költekezés abból állt, h elmentem a kedvenc turimba, és 20db ruhát vettem 7000ft-ért. (nadrágok, pólók, pulcsik, övek) mindegyik kiváló minőségű márkás cucc.

ha valakinek kielégülést okoz, h ugyanezt a 7000ret 1 darabra tolja el, akkor tegye.

28ezret 3 hónap alatt költök el ruhára. smincuccot, testápoló szereket akkor veszek, ha elfogy, persze nézem az akciókat, de nem bolondulok meg, csak azért mert valami pár 100fttal olcsóbb.

nem érzem magam csórónak, elkölthetnék többet is, de inkább félre teszem. nekem sincs se hitelem, se adósságom, de ettől még nem érzem azt, h szórnom kéne a pénzt.

2011. máj. 2. 22:11
 27/51 anonim ***** válasza:
38%
Nos, én havonta elköltök olyan 500 ezret, ebből max. 100 ezret magamra, a többi a párom meg a gyerekek. Mivel ennek a dupláját keresem meg, miért kellene hogy bűntudatom legyen? Ha az ember jól él, megvan mindene, nincs hitele, arra költ amire akar és annyit amennyi jólesik. Ne legyen már bűntudatod, főleg nem 28 ezer forint miatt.
2011. máj. 2. 22:29
 28/51 anonim ***** válasza:
57%
Nekem már akkor bűntudatom van ha veszek magamnak egy 800 forintos szempillaspirált amit félévig használok.
2011. máj. 2. 23:09
 29/51 anonim ***** válasza:
85%

22:11-es kérlek súgd meg hova jársz! :)

Én is imádok vásárolni, és néha olyan bűntudatom van, pedig nem drága cuccokat szoktam venni:) Szeretek turiba járni, de azért ott is lehet sok pénzt otthagyni :) Miután megveszem, átjár a boldogság, mire hazaérek, lelkifurdalásom van, anyunak nem is mindig szoktam megmondani, mennyit költöttem összesen, hiába a saját pénzem költöm:) De ez a bűntudat csak addig tart, míg valaki meg nem jegyzi, hogy jól áll ez, csinos az, jól nézek ki, stb. :)Akkor már megérte rá a pénz:)

2011. máj. 2. 23:18
 30/51 anonim ***** válasza:
70%

Nekem van 3 gyermekem (5 hós, 19 hós, 15 éves) szerencsére a mamák nagyon sokat adnak, mert elég jól élnek, egyedül.Van hogy beállítanak egy hónapra való pelussal, vagy 3 szatyor gyümölccsel vagy épp magával, hogy a nagylányom induljon vásárolni Vele.Szóval így könnyű magamra és a férjemre költenünk a pénzünket.A drogériában egy hónapban ott hagyok kb 10-20 ezret.És minden hónapban egyszer elmegyünk a férjemmel ruhákat venni, ott változó hogy mennyit költünk.Gyerekruhákat meg akkor veszünk , amikor már kinőtt valamit, vagy meglátunk valamit.A nagylányom pedig ha kér, adunk és megveszi magának. :-)(Persze azt azért sosem engedtem hogy nekünk adjanak,vagy vegyenek a mamák.Csak a gyerekeknek.)

30.N

2011. máj. 3. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!