A vőlegényem totálisan kikelt önmagából. Ti mit tennétek a helyemben?
A helyzet az, hogy 17-20 éves koromig nyelvpiercingem volt, csak aztán egy betegség miatt ki kellett vennem. Pedig nagyon nagyon szerettem. (Van két tetoválásom is 17 éves korom óta, mindig imádtam az ilyen dolgokat) Most úgy döntöttem újra megcsináltatom, meg szeretnék industrial-t is (google), de mikor ezeket elmeséltem a vőlegényemnek (aki piercing nélkül ismert meg), teljesen kikelt magából. Hisztériázik szabályosan, hogy mi a francnak, csak fájni fog, meg hogy ilyen ribancos olyan ribancos.
Tudom, hogy oda kéne figyelnem a véleményére, de akkor is fesztivált rendezett mikor 20 centit levágattam a hajamból, akkor is mikor világosbarnáról sötétbarnára festettem, tehát maximálisan uralkodni akar a külsőmön. Egyrészt ez nekem egyáltalán nem tetszik, mert amúgy nagyon szabad lélek vagyok, és úgy érzem elég a kötöttség így is, másrészt szeretném ÉN jól érezni magam a SAJÁT bőrömben.
Komolyan mondom, akkora balhét levert, mintha azt jelentettem volna be, hogy sakktáblát tetováltatok az arcomra...
Ti hogyan döntenétek? Szeressenek titeket a hóbortjaitokkal együtt, vagy megalázkodtok a másik akarata előtt?
22/L
Nekem egyetlen önmegvalósító akció sem érne annyit,hogy azt lássam a párom arcán,hogy undorodik tőlem.Ezek az industrial-ok tényleg nem túl szépek.Lehet,hogy nincsenek feltűnő helyen,de az szinte mindegy is.Az utca emberének véleménye gondolom nem is izgat.Ha megnéznek is miatta gondolnak,amit akarnak és estére már nem is fognak emlékezni rád.A párodnak viszont naponta látnia kell és ő nem csak felületesen végigmér,hanem valóban ismeri is a tested.Azt még megértem,hogy esetleg a szüleid véleményét letojod,hisz ők akkor is szeretnek,ha zöld leszel,mint Shrek.De gondolom a párod véleménye azért fontosabb,hisz nem csak mint embert,de mint nőt is szeret és nem mindegy,hogy vonzónak talál vagy épp gusztustalannak. Ha fordított lenne a helyzet és ő tenne olyat,ami téged taszít,de ő azt mondja nem érdekli,hogy tetszik-e neked,akkor is megcsinálja,akkor lehet,hogy nem értékelnéd ennyire az önmegvalósítást.
Való igaz,hogy rövid az élet és ne nyomjuk el magunkat mások véleménye miatt,de ha az a "más valaki" épp a párunk,akkor azért érdemes elgondolkodni,hogy megér-e annyit egy-egy dolog,hogy ő szégyenkezzen miattunk vagy eltávolodjon testileg,mert számára átléptünk egy határt.
Én azt nem értem, ha már nem tudjátok egymás dolgait elfogadni, akkor miért vagytok együtt még ? Nem az a lényeg, hogy kompromisszumokat kötni, elfogadni stb, egy kapcsolatban, főleg ha már lassan házasság. Bele ne menjetek a házasságba így !
Ilyenkor még szeressenek a hóbortokkal együtt.
Később házasságban a meglepik már másképp jönnek le, akkor már a hóbortos léleknek is be kell adnia a derekát a kompromisszumra.
Most nem azért, de aki szerint ez az állapot nem oké, azt miért pontozzák le?
Naponta hallok olyan esetekről, aminek a vége az, hogy a pár v.melyik tagja szó szerint mindent megszab a másiknak - még a levegővétel ritmusát is, és az így idegroncs lesz, és elválna, de nem tud, mert a másik fél nem egyezik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!