A vőlegényem totálisan kikelt önmagából. Ti mit tennétek a helyemben?
A helyzet az, hogy 17-20 éves koromig nyelvpiercingem volt, csak aztán egy betegség miatt ki kellett vennem. Pedig nagyon nagyon szerettem. (Van két tetoválásom is 17 éves korom óta, mindig imádtam az ilyen dolgokat) Most úgy döntöttem újra megcsináltatom, meg szeretnék industrial-t is (google), de mikor ezeket elmeséltem a vőlegényemnek (aki piercing nélkül ismert meg), teljesen kikelt magából. Hisztériázik szabályosan, hogy mi a francnak, csak fájni fog, meg hogy ilyen ribancos olyan ribancos.
Tudom, hogy oda kéne figyelnem a véleményére, de akkor is fesztivált rendezett mikor 20 centit levágattam a hajamból, akkor is mikor világosbarnáról sötétbarnára festettem, tehát maximálisan uralkodni akar a külsőmön. Egyrészt ez nekem egyáltalán nem tetszik, mert amúgy nagyon szabad lélek vagyok, és úgy érzem elég a kötöttség így is, másrészt szeretném ÉN jól érezni magam a SAJÁT bőrömben.
Komolyan mondom, akkora balhét levert, mintha azt jelentettem volna be, hogy sakktáblát tetováltatok az arcomra...
Ti hogyan döntenétek? Szeressenek titeket a hóbortjaitokkal együtt, vagy megalázkodtok a másik akarata előtt?
22/L
"másnak nyújtogatnád a nyelved, mint egy szajha"
Hát te teljesen idióta vagy. Soha nem hallottál még önmegvalósításról? Te mindent csak másokért teszel? Sajnállak, de én nem a környezetemnek akarok megfelelni és tetszeni.
Na én totál egyetértek a pároddal.Szegény, eljegyzés, esküvő meg minden.
Aztán mint a hidegzuhany eléáll egy 15 éves kislány, hogy nyelvpiercinget szeretne.:D
Néznék rád furán....
Biztos senki nem fog velem egyetérteni, de mivel egyszer élünk, én úgy szeretnék élni, ahogy nekem jó. Persze sok mindenben meghallgatom a partnerem, de se ő, se én nem vagyunk teljesen egymás tulajdonai, megegyezünk dolgokban, ami mindkettőnknek belefér, szóval engedünk a másiknak az ilyen külsőséges dolgokon. Ne érezzük már magunkat rosszul, hogy tiltunk dolgokat, amire a másik fél vágyik.
Amúgy mivel én is tetovált vagyok, ismerek ilyen párokat is, a férfinek vagy a nőnek annyira nem vonzó dolog a bőr alatti minta, de őket nem érdekli, mert nem csak a külső a fontos nekik a másik.
Amúgy összeveszni ezen nem fogok, én nem is vitázom csak ő hajtja a magáét... Én meg próbálom elmondani neki, hogy miért nem akarok megfelelni az akaratának ebben a kérdésben.
Amúgy látom, hogy nagyon megoszlanak a vélemények. Azt hiszem itt egész egyszerűen alapvető hozzállásbeli különbségekről van szó közöttünk. Ő falun nevelkedett, és városban, nagyon különbözik sok téren az elv rendszerünk. Ő állandóan azzal van elfoglalva, hogy mások mit szólnak, engem pedig ez nem érdekel. Ő a környezete felé produkálja magát, én pedig önmagamat keresem - hol sikeresebben, hol kevésbé.
Egyébként jól összeillünk, de van néhány ütközőzóna..
57%-os, lődd már le magad. Felnőtt, diplomás, több gyerekes anyuka ismerősömnek is vannak ilyen dolgai, még se lesz tőle gyerekes, buta. Te vagy a gyerekes, hogy nem bírsz tovább látni a saját korlátaidon...
Nekem is vannak piercingeim, tetoválásaim, de nem mutogatás céljából, hanem, mert én így érzem magam jól. Nem nyújtogatom a nyelvem se, senkinek, elég érezni és tudni is... (még a divat előtt lettek bőven beszúratva, felvarrva anno)
Nem értem, minek írtad ki a kérdést, te is tipikusan az a fajta kérdező vagy, aki nem bírja a kritikát.
Tudod, nem értek egyet veled, és sok embernek igaza van itt.
Van olyan, hogy önmegvalósítás, de te abból a korból már kinőttél hogy a külsőddel akar magad önmegvalósítani.
A párodnak igenis van beleszólása, mivel az ő feje fog égni ezekkel a csodálatos piercingekkel. Mert ahogy értem, nem éppen a te fajta társaságokba jár (bár ezt nem tudhatom).
De a munkahelyén, az utcán, a családjában mindenki az önmegvalósításodat látja, és bizony nagyon sok ember ezt nem bírja gyomorral elviselni.
Aztán később mi lesz? Anyuci denevérruhában megy az oviba?
Lassan felnőhetnél.
Nekem is van tetoválásom, nyáron lesz mégegy. A páromnak tetszik, így nincs gond vele. Ja, hogy én piros tüsi hajat szeretnék, és most hosszú fekete hajam van? Ő nézi többet a képem, nem én.
Ha nem illetek össze, akkor engedd el. Valószínűleg azért hisztizik, mert nem ilyen nőt képzelt maga mellé. Tehát választhatsz, milyen értelemben engedsz. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!