Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak tesómmal?...

Mit csináljak tesómmal? Totálisan elegem van már belőle!

Figyelt kérdés

Egy igazi semmirekellő lány létére(20éves). A szobájában ami van az leírhatatlan. A koszos ruhák a földön,tányér az asztalon,vastagon por a polcokon és még sorolhatnám. A durva,hogy máshol is ilyen,tehát a fürdőszobában mindenhol az ő haja van, a kádat egyszer se tudja maga után kitakarítani, a konyhában nem képes elpakolni maga után...Felmosó meg porszívó nem is tudom mikor volt nála.:S

Az az idegesítő,hogy mindent megcsinálok,hogy anyunak ne kelljen,így én takarítom a házat mindig. De arra se képes,hogy rendet tartson!

A ruháimat is elszedi tőlem. Veszek egy új felsőt mondjuk,és van,hogy rajta hamarabb látják,mint rajtam és én érzem cikinek mikor megkérdik,hogy elvetted tesód felsőjét? :S Nem lehet sajnos zárni a szobám ajtaját.

Mit lehet tenni egy ilyen nőszeméllyel? Anyuék se szólnak rá! Ők se kimondottan becsülik a rendet,de tesóm az iszonyat...:S

Már teljesen belefáradtam,hogy minden rám marad. :(((

2011. okt. 7. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Próbáld egyszer határozottan elmondani, hogy legalább a te dolgaidat tartsa tiszteletben, ha már a közösre nincs gondja. De ha az egész család - mondjuk így - laza, igazi megoldást csak a költözés fog hozni.
2011. okt. 7. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze a haját a fürdőből és dobd az ágyára.

Öcsém is ilyen, nem hallgat rám, mert makacs és idiota.

dugd el a dolgaidat.

2011. okt. 7. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Minden éremnek két oldala van,Te hány éves vagy?

Elköltözés?

2011. okt. 7. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
vegyél a szobádra egy zárat vagy lakatot.Az ő szobáját ki ne takarítsd! és amit bárhol elől hagy a lakásban,, azt egyszerűen hajítsd be a szobájába messziről,a szemetet is. Az ő ruháit ne tedd be a mosásba.
2011. okt. 7. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
anyukád nem tud beszélni a fejével?
2011. okt. 7. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak az én testvéremről írtál volna!
2011. okt. 7. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt hiszem legvégső esetben erőszakot is alkalmazhatnál. Kicsit megrángatod és máris tudni fogja, hogy (veled szemben) hol a helye.

22/L

2011. okt. 7. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok,elköltözni egyenlőre még nem tudok,mivel iskolába járok és nem tudok dolgozni,de ha végeztem egyből munkát keresek és költözök ha úgy állnak a dolgaim.

Anyunak hiába mondom,egyszerűen nem akar egyikünkkel se veszekedni,hiába mondja neki,hogy csináljon valamit. Ha megkéri,hogy mosogasson el,vagy szedje ki a ruhákat a gépből már azért is pattog tesóm. Anyu meg nem akar civakodni,így vagy megcsinálja ő,vagy szól nekem...:S

Az ő szobáját nem szoktam kitakarítani! Azt nem csinálhatom,hogy nem törlöm le az asztalt utána vagy bármi,mert elég sok ember megfordul nálunk,és nem akarom,hogy rossz véleménnyel legyenek. Főleg,hogy két nagy lány van a házban.:S

Nem tudom mi lesz vele,ha elköltözik és a párjával fog együtt élni...

2011. okt. 7. 18:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Mintha nem is az én testvérem lenne,annyira különbözünk egymástól.:S

A zár csak fél megoldás. A ruhaszárítóról is képes elvenni a cuccaim. Meg a kisebb bajom,inkább ez a trehányság ami nagyon zavar.

Az ilyen ember meg tud változni?

Arra gondoltam elmegyek egy időre,és kíváncsi leszek,hogy mennyire fogja zavarni őket,hogy nincs aki takarítson(mondjuk szegény anyu úgy is megcsinálná)?!

2011. okt. 7. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem véletlen máshogy van a családi felállás és magadat állítod be kizárólagos jónak?Kicsit ismerős a felállás.
2011. okt. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!