Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totálisan bele vagyok esve. Már lassan 1éve. Mit csináljak, h ez kölcsönös legyen?
Van egy 17éves fiú(15vagyok),nagyon tetszett még a suli elején(2009.szept.) felvettem msn-re,beszéltünk párszor,de semmi érdeklődést nem mutatott,sőt...nagyon nem érdekeltem.Suliban meg sem ismert,aztán segítséget kértem tőle,odamentem hozzá,azóta köszön,meg akk mosolygott is,de már az is rég volt.Év utolsó hetében megkérdezte,h nem megyek-e ki a városba meccset nézni?mondtam h a koliból nem engednek ki...:/ Beszéltem utána vele elég sokszor,és többször ő írt rám,ami eddig sosem volt jellemző.Aztán láttam h összejött egy lánnyal(iwiw).Nem beszéltem vele 1hónapig,mert nyaraltam,meg minden közbejött.Aztán kb másfél hete ráírtam,még mindgi együtt volt a lánnyal,de direkt ráírtam,h ne higgye,h csak azért beszélek vele,mert fel akarom szedni.Aztán pár nap múlva láttam h iwiwen fél órája votl,de msn-en nem votl fent.Felmentem msn-re,3percre rá feljött,aztán ismét 3perc múlva rám írt.Megint elég sokat beszélgettünk,de írt fura dolgokat.Pl: reméli h már benőtt a feje lágya,meg h az elmúlt hónapokban szte megváltozott,és h nem vonul kolostorba...és ezt nem értettem,mert tökre másról beszélgettünk.(azt tudni kell,h ő valószínűleg tudta,h nekem tetszik,mert a haverját megkértem,h kérdezősködjön már rólam,de azt mondta a haverja,h azt mondta neki,h nem akar barátnőt).Meg írta h megy a balatonra,és 11en lesznek,7fiú meg 4lány,de h nem az esetei...és ezt se értettem,h miért írja oda.Én teljesen belézúgtam.De félek nyomulni,meg igazából nem is tudok...
Ötlet?(bocsi,h hosszú lett)
ezzel kapcsolatban tanácsot nem tudok adni, de szeptemberben jelnetkezz a nyelvtan tanárodnál, és elemezzétek az egyik mondatodad!
"azt tudni kell,h ő valószínűleg tudta,h nekem tetszik,mert a haverját megkértem,h kérdezősködjön már rólam,de azt mondta a haverja,h azt mondta neki,h nem akar barátnőt"
Szóval, mit állítok? :D
második vagyok.
hmm. szerintem ezt az augusztust húzd végig úgy, hogy kedves legyél beszélgessetek sokat msnen. suliban úgyis találkoztok majd a folyosón vagy akárhol máshol. meglátod milyen a reakciója, mosolyog-e rád, stb... :)
szerintem az nem lenne rossz, hogy ha msnen beszélgetnétek, és mondanád, hogy huu de megnéznéd az xyz filmet, de senki nem ér rá.. egyedül meg utálsz menni. ebből talán levágja ;) ha nem, akkor próbálkozz később azzal, hogy talizzatok. ezt kérdezheted akár élőben, akár msnen. sok sikert kislány :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!