Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Totálisan bele vagyok esve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totálisan bele vagyok esve. Már lassan 1éve. Mit csináljak, h ez kölcsönös legyen?

Figyelt kérdés

Van egy 17éves fiú(15vagyok),nagyon tetszett még a suli elején(2009.szept.) felvettem msn-re,beszéltünk párszor,de semmi érdeklődést nem mutatott,sőt...nagyon nem érdekeltem.Suliban meg sem ismert,aztán segítséget kértem tőle,odamentem hozzá,azóta köszön,meg akk mosolygott is,de már az is rég volt.Év utolsó hetében megkérdezte,h nem megyek-e ki a városba meccset nézni?mondtam h a koliból nem engednek ki...:/ Beszéltem utána vele elég sokszor,és többször ő írt rám,ami eddig sosem volt jellemző.Aztán láttam h összejött egy lánnyal(iwiw).Nem beszéltem vele 1hónapig,mert nyaraltam,meg minden közbejött.Aztán kb másfél hete ráírtam,még mindgi együtt volt a lánnyal,de direkt ráírtam,h ne higgye,h csak azért beszélek vele,mert fel akarom szedni.Aztán pár nap múlva láttam h iwiwen fél órája votl,de msn-en nem votl fent.Felmentem msn-re,3percre rá feljött,aztán ismét 3perc múlva rám írt.Megint elég sokat beszélgettünk,de írt fura dolgokat.Pl: reméli h már benőtt a feje lágya,meg h az elmúlt hónapokban szte megváltozott,és h nem vonul kolostorba...és ezt nem értettem,mert tökre másról beszélgettünk.(azt tudni kell,h ő valószínűleg tudta,h nekem tetszik,mert a haverját megkértem,h kérdezősködjön már rólam,de azt mondta a haverja,h azt mondta neki,h nem akar barátnőt).Meg írta h megy a balatonra,és 11en lesznek,7fiú meg 4lány,de h nem az esetei...és ezt se értettem,h miért írja oda.Én teljesen belézúgtam.De félek nyomulni,meg igazából nem is tudok...

Ötlet?(bocsi,h hosszú lett)

2010. júl. 29. 13:12
 1/9 A kérdező kommentje:
ja,amikor rám írt msot msn-en, már iwiwen nem voltak fent a közös képeik a lánnyal,egyiküknek sem....
2010. júl. 29. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

ezzel kapcsolatban tanácsot nem tudok adni, de szeptemberben jelnetkezz a nyelvtan tanárodnál, és elemezzétek az egyik mondatodad!

"azt tudni kell,h ő valószínűleg tudta,h nekem tetszik,mert a haverját megkértem,h kérdezősködjön már rólam,de azt mondta a haverja,h azt mondta neki,h nem akar barátnőt"

Szóval, mit állítok? :D

2010. júl. 29. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
hát, akkor valószínűleg szakítottak. ne nyomulj, maradj kedves és érdeklődj iránta, de ne mélyen szántó dolgokról (pl. bnőjével kapcs.) szerintem te is bejösz neki. várj amíg kialakul nála, hogy mit is akar. aztán egy kis idő után, ha ő nem dobd be a tali ötletét. ha eljön sínen vagy :)
2010. júl. 29. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
azt állítom,h tudta...mit tudott?,h nekem tetszik :D
2010. júl. 29. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm 2.válaszoló(azért neked is első :D) de mennyi idő után dobjam be?meg az is baj,h másik városban lakunk,csak én ott tanulok,ahol ő,onnan ismerem
2010. júl. 29. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

második vagyok.

hmm. szerintem ezt az augusztust húzd végig úgy, hogy kedves legyél beszélgessetek sokat msnen. suliban úgyis találkoztok majd a folyosón vagy akárhol máshol. meglátod milyen a reakciója, mosolyog-e rád, stb... :)

szerintem az nem lenne rossz, hogy ha msnen beszélgetnétek, és mondanád, hogy huu de megnéznéd az xyz filmet, de senki nem ér rá.. egyedül meg utálsz menni. ebből talán levágja ;) ha nem, akkor próbálkozz később azzal, hogy talizzatok. ezt kérdezheted akár élőben, akár msnen. sok sikert kislány :)

L/18

2010. júl. 29. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. júl. 29. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
"nem vonul kolostorba" -nem tudott dugni azzal a csajjal és nagyon kivan éhezve ;) de a legjobbakat...
2010. aug. 1. 10:48
 9/9 A kérdező kommentje:
:/ ennek nem örülök túlságosan...
2010. aug. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!